2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا نکته اصلیشو بلدم فقط‌ 

زیاد ورز بدی گوشتو هر یک ساعت یبار. 

و رو ذغالاتو با سشوار حرارت بدی و تا سیخ هارو گذاشتی رو ذغالا، سریع تند تند باد بزن تا خودشو بگیره

۳۰۰ گرم گوساله

۲۰۰ گرم گوسفندی

بین ۵۰ تا ۱۰۰ گرم چربی

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

یک پیاز بزرگ رنده و آب گرفته

نمک

همین

گوشت رو سه چرخه میکنی همراه پیاز جوش و نمکم میزنی و تموم

حدودا ۶ تا ۷ سیخ میشه این مقدار

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

البته بگم حسابی ورز میدی گوشتو

بعدم حداقل ۲ساعت بذارش یخچال استراحت کنه بعد یخچال باز ورز بده

هرچقد مایه کباب رو بیشتر ورز بدی کیفیتش بالاتر میره

و هرچقد هم بیشتر استراحت کنه بهتره مثلا ۲تا ۳ساعت

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   ابرو_کمونیa  |  10 ساعت پیش