2821
2789
عنوان

اینقدر ناراحتم 😔😭

140 بازدید | 11 پست

چرا بعضیا شعور ندارن. چرا خودوشون رو ب نفهمی زدن. یکی از فامیلام اوندن خونمون شب اسباب بازی بچه ام رو کلن بچهاش شکوندن. ی دهنشون باز نکرد ب بچهاش بگه بیا بشین دست ب اسباب بازیا نزن. خو بچه ام بازی نکرده بود با اونا. نو نو بودن بخدا همشون رو تیکه تیکه کردن.

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشستی همینجوری توی سکوت نگاشون کردی؟؟؟ من بودم میدیدم ننه باباش عقلشون نمیکشه خودم اسباب بازی رو از ...

ننه اش عین بز نشسته بود کلاس میزاشت ب من بخدا 

منم روووم نمیشد بگم دست نزنین  چرا اینقدر سهل انگار رو تربیت بچهاشون مردم.

عزیزم ب تربیت ربط نداره ، من بارها ب بچم میگم ولی بازم خراب میکنه اسباب بازیهارو ،،شما اگه حساسی باید قبلش جمع میکردی 

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
عزیزم ب تربیت ربط نداره ، من بارها ب بچم میگم ولی بازم خراب میکنه اسباب بازیهارو ،،شما اگه حساسی بای ...

چرا عین زلزله بودن بقران بچهاش. هرچی داخل کمد بچه ام رو روی زمین بود بالای کمد خالی بود پسر بزرگه اش بقران 10سالشه نمیتونست لگه پسرم بیا بشین تو دیگه بزرگ شدی

وای دقیقا ماهم داریم از این مورد ت فامیل بچه خونرو زیر رو میکنه  بیشتر قربون صدقه بچه باهوش باز ...

خیلی بده اینجوری من امشب واقعن ناراحت شدم