2777
2789
عنوان

برای جاری بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 17 پست

یه عنوان یکی مث تو زخم خورده . 

میگم هزارتا آرایشگر هست شده از همسایه ها بپرس کجا آرایشگاه خوب هست. 

میگی با کسی رفت‌وآمد ندارم برو سایت دیوار شماره آرایشگرا رو بردار تماس بگیر .

حتی تو مطب دکتر کنار یکی نشستی ازش بپرس تازه اومدم این شهر آرایشگاه خوب کجا هست .

ولی از جاری کمک نگیر ..

جاریم برا یه رنگ پیش ا ایشگرش ۲ ماه التماس کردم هر سری یه بهونه آورد تا من رنگ خوب نزنم

.

الان مثلا اون از کجا فهمید که برای اون‌نوشتی؟؟؟ اسی جون ببخشیدا ولی اینقدرررر بدم میاد توی استوری و استاتوس بعضیا از این تیکه های مثلا معنی دار میبینم حالا اصلا معلوم نیست با کی هست منظورشون خوب بابا برو مستقیم بهش بگو فلانی جان عزیزم من کارم راه افتاد ولی بی توجهی شما رو فراموش نمیکنم بعدشم یه مدت جوابشو نده تا حساب کار دستش بیاد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.