2777
2789
عنوان

برای جاری بیشعور

616 بازدید | 17 پست

خانوما بچه کوچیک دارم کسیم ندارم بزارم پیشش این شهر خوب نمیشناسم یه ماه اومدیم شهر جاریمه بهش امروز گفتم اگه میشه پیش ارایشگرخودت یه وقت برای نزدک عید بزار برام یا شمارشو لطف کن خودم زنگ میزنم پیامم سین کرد بعد چند دیقه زد رو خوانده نشده بعدشم انلاین بودنشو زد روی اخرین بازدید خیلی دلخور شدم اصلا بینمون کدورت اختلافی نبوده ولی همیشه هیچ کاری برای آدم نمیکنه حتی این کار سادهم همیشه ولی خودش از آدم انتظار داره هزار کار براش انجام دادم خیلی پشمونم بهش گفتم اینم براش الان گذاشتم پروفایلم 

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت ی جا پیدا کن برو فکر کن رفتی شهر غریب که هیچ اشنایی نیس 

پروفایلت هم عوض کن ، نقطه ضعف نده دستش 

از این به بعد به ی ورت هم حسابش نکن

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

ببین خیلی پروفت دور از ادبه و در شان نیست بنظرم خودتو بشدت محدود کن نصبت بهش با همچین ادمی رابطتو قطع کن بزار حسرت یک دقیقه حرف زدن باهات رو دلش بمونه خودتو بگیر ن عقده ای بازی معمولی محلش نزار 

I’m happy 😆 

خدا بگم جاریتو چی کار کنه 

تاپیک اولمو گزارش میزنه دعات میکنم 

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

عزیزم توی خیابون خودتون یا همون نزدیکیا یه آرایشگاه پیداکن و برو،باهاشونم کم کم رفیق میشی،

ببخشیدا ولی پروفتم بردار،این کار جز پایین آوردن شأن خودت چیزی نیس،بعدم هیچ وقت روی خانواده همسرت حساب نکن✌️

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

ببخشید واقعا پروفایلت بی ادبانه و‌چیپه. کار جاریت رو‌درک‌نمیکنم اما اونم شاید قبلن رفتارهای مثل همین پروفایل عوض کردنت رو‌ازت دیده که ترجیح داده‌ملا باهات هم کلام نشه