2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی تو رویاهام هم این نیس که باشم

چرا آخه؟مگه نعوذبالله خدایی و از آینده خبر داری؟؟؟؟؟

این حرفها رو نزن دوتا بچه داری و باید محکم باشی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چرا آخه؟مگه نعوذبالله خدایی و از آینده خبر داری؟؟؟؟؟ این حرفها رو نزن دوتا بچه داری و باید محکم باش ...

روزی هزار بار هم خونه م آرزوی مرگم رو داره چرا باید باشم 

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻
از جنگ برا زندگی سیرم 

ولی تو مادری

مادرها هیچ وقت از جنگیدن خسته نمیشن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ولی تو مادری مادرها هیچ وقت از جنگیدن خسته نمیشن

من از عرش خوردم زمین 

بیخیال و با انرژی شیطون شوخ 

الآنم ی زن افسرده مریض با کلی غم 

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻
روزی هزار بار هم خونه م آرزوی مرگم رو داره چرا باید باشم 

خدانکنه گلم

تو زندگی بین زن و شوهر مشکلات هست باید حلش کرد

ب حکم مادری جنگیدم ب خاطر اونا نبود نفسمو میگرفتم

بخاطرشون به جنگیدنت ادامه بده از این مشکلت هم عبور میکنی بهت قول میدم

خدا کمکت میکنه عزیزم

مشکل ؟؟؟ خدا نکنه دشمنم تو شرایطم باشه.  گاهی وقتا نباید خوب بود

به غیر از مرگ همه چی چاره داره راه حل داره و برای خوب شدنش معجزه هست پس اینقدر خودتو اذیت نکن عزیزم

سلام عزیز. خیلی سختی کشیدی ‌ و تنهایی. میدونم. منتهی داری ی فرشته میاری توی زمین. خدا خیلی دوستت داره که شدی خدای کوچکتر و فرزندی ب دنیا میاری. نگران نباش. بزودی ب این روزا و این حالت میخندی. من رفیقتم. برادرتم. نگران نباش

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007