2777
2789
ممنونم عزیزم 

شما هم آروم باش عزیزم

اینقدر خودتو اذیت نکن

توکل کن بخدا

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم آروم باش عزیزم اینقدر خودتو اذیت نکن توکل کن بخدا

من محکومم ب این فلاکت 

راستی خنده هنوز هست و چ شکلیه 

خیلی وقته دوست دارم خنده رو ببینم بخندم ولی ب قرآن نمیشه 

من فقط شبا آزادم برای خودم ی دل سیر زار بزنم هر شب و هرشب

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻
من محکومم ب این فلاکت  راستی خنده هنوز هست و چ شکلیه  خیلی وقته دوست دارم خنده رو ببینم ...

تا ابد اینجوری نمی مونه

آخرش صبح میشه این شب

دارم برات صلوات میفرستم‌شما هم یکم اروم باش عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
تا ابد اینجوری نمی مونه آخرش صبح میشه این شب دارم برات صلوات میفرستم‌شما هم یکم اروم باش عزیزم

از ته دلم از خدا میخوام بهترین سرنوشت رو نصیبت کنه تو امشب کاری رو برام کردی که تا همین امشب کسی نکرد تو با من حرف زدی 

از ته دلم از خدا میخوام بهترین سرنوشت رو نصیبت کنه تو امشب کاری رو برام کردی که تا همین امشب کسی نکر ...

قربونت عزیزم

الهی که اینقدر همسر و بچه هات باهات حرف بزنن که وقت نکنی بیایی سایت😄

هروقت خواستی من هستم عزیزم 🤗

قربونت عزیزم الهی که اینقدر همسر و بچه هات باهات حرف بزنن که وقت نکنی بیایی سایت😄 هروقت خواستی من ...

شاید باورت نشه ولی من درسخون ترین و شیطون ترین فرد دانشگامون بودم اینقدر که بلندترین خنده مال من بود 

روزام بچه هام هستن که هردو  مثل اون دوران منن از خدا میخوام بختشون ب مادرشان نره

شاید باورت نشه ولی من درسخون ترین و شیطون ترین فرد دانشگامون بودم اینقدر که بلندترین خنده مال من بود ...

ان شاءالله هم مادرشون خوشبخت بشن هم بچه ها😄