2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین این گوشت خراب شده؟؟؟

3297 بازدید | 24 پست

من دیشب گوشت چرخ کرده خریدم،توی ظرف گذاشته بود روشم سلفون کشیده بود،امشب اومدم بسته بندی کنم،دیدم زیرش قشنگ قرمزه ولی روش یه نمه به قهوه ای میزنه.الان بیته بندی کردم اما قشنگ اون تیکه های روییش قهوه ای بود.عکسشو ببینین قاطی شده اون قسمتای قهوه ای.به نظر شما این گوشت فاسده؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس بویایی نداری؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اگر توی یخچال بوده سالمه.تا دو روز گوشتتوی یخچال هبچیش نمیشه فقط تغییر رنگ میده.بعدش فاسد میشه وبوی ...

تغییر رنگ طبیعیه؟تو یخچال بوده.شما دیدین تغییر رنگ بده گوشت چرخ کرده تو یخچال؟ 

تو یخچال بوده ولی تغییر رنگ تو یخچال طبیعیه؟ 

اره طبیعیه، گوشت خراب بوی بد میده

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
من گوشت معمولی میگیرم میزارم تو یخچال به خاطر اختلاف دما دو رنگ میشه چرخ کرده رو نمیدونم

چه جالب پس دیدین شما ؟ چون من همیشه سریع میذارم فریزر این سری نتونستم الان روش یه کمی قهوه ای شده بود