2777
2789

پوستم حساسع یک مدل استفاده کرم خون اومد پاهام

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم رینبو خوبه

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
من که پوستم خیلی حساس بود با تیزبر هیچ مشکلی نداشتم

رشد موها هم کمتر شدن و نازک تر یا فرقی نداشته  ژیلت بوده؟ 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
قبل از لیزر  موبر راستگو استفاده میکردم خیلی خوب بود پوستمم حساسه الان باید فقط ژیلت بزنم&nbs ...

نازک تر اینا نشدن موها

من پودر نوره استفاده میکنم عالیه

استفادع کردم از این بسته بندیا خون اومد پاهام بدنم پوست دستامم رفت 

میگن قدیمی هاش اصل هاش خوبن ک تو بازار کمه

فعلا جلسه اولم رفتم  موهای دستو پام در نیومده زیربغلمم سکه ای ریزش داشت  بیکینی ریزش ندا ...

اهان فک میکردم لیزر دائمیه 

کرم موبرتون چطور خوب بود نازک و لایه برداریی نمیکرد

خب جلسه اول که نباید توقع داشت  ۸ جلسه باید بری  اره خوب بود موهارو میبرد

من میرم بیکینی قسمتای پایینش میمونه موهاش..کمتر میشع ولی کامل نمیره 

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
من میرم بیکینی قسمتای پایینش میمونه موهاش..کمتر میشع ولی کامل نمیره 

جلسه چندی؟

بهش بگو با دقت انجام بده یا درجش ببره بالا 

من جلسه اولم بود بیکینیم اصلا ریزش نداشتم جلسه بعدی بهش میگم با دقت بیشتر باشه چون نمیخام جلساتم بیشتر بشه 

ولی خب بهش حق میدم چون خیلی درد داشتم درجش اورد پایین .دفعه بعد بی حسی میزنم