2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله گلم

من هشت ساله ازدواج کردم یه بچه سه ساله دارم. در کل پدر شوهرم زیاد خونه ما میاد خیلی زیاد خونه خودشون شهر دیگه ای هست اما این کلا خونه ماست پیر هم نیست پنجه و خورده سالشه. اصلا درک ندارن ک آدم اینجوری راحت نیست یاچیزی. چون خیلی اذیتم وقتی باخودم ندارم اصلا. الان جدیدا میخان خونشونو بکوبن از اول درست کنند حالا کل وسایلشونو آوردن خونه ما خودشون هم خونه ما هستن کارگر دارن من باید غذا درست کنم براشون کلا. حداقل یکسال نیم دوسال طول میکشه. جالب اینجاست مادرشوهرمم اینجا نیست ک خودش براشون غذا درست کنه. رفته شهری ک پسرش درس میخونه ک پیش پسرش باشه. هرچی ب شوهرم میگم درک نمیکنه نمی‌فهمه خیلی اذیتم نمیدونم چیکارکنم. 

من هشت ساله ازدواج کردم یه بچه سه ساله دارم. در کل پدر شوهرم زیاد خونه ما میاد خیلی زیاد خونه خودشون ...

حق داری عزیزم خیلی موقعیت سختیه.خیلی از آقایون درک اینو ندارن که خانم معذبه از یک‌طرف هم در خودشون نمیبینن که بخوان خانوادشون رو‌متوجه کنن که توقعشون اشتباهه مادر شوهرت بیاد که بیشتر اذیتی گلم اینم بگم با بحث اعصاب خودت بیشتر خرد میشه سعی کن منطقی همسرتو آگاه کنی هر چند میدونم اگر خودشم بخواد روی بیان کردنشو نداره

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
حق داری عزیزم خیلی موقعیت سختیه.خیلی از آقایون درک اینو ندارن که خانم معذبه از یک‌طرف هم در خودشون ن ...

آره متوجه شدم ک خودشوم انگار ناراحته و روی بیان کردنشو نداره. خب بنظر شما من چجوری باشم ک خودمم اذیت نشم منظورم اینا چیکار کنم ک این مدت برام سخت نگذره

آره متوجه شدم ک خودشوم انگار ناراحته و روی بیان کردنشو نداره. خب بنظر شما من چجوری باشم ک خودمم اذیت ...

شما گلم برنامه ریزی خودتو بهم نزن واسش کارایی که در حالت عادی روزمره داشتی ادامه بده مثلا اگر کلاسی میرفتی کنسل نکن.احترام بزار اما تعارف الکی هم نکن که خیلی خوشحالم از اومدنتون و ...

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
شما گلم برنامه ریزی خودتو بهم نزن واسش کارایی که در حالت عادی روزمره داشتی ادامه بده مثلا اگر کلاسی ...

در عین حال بخاطر رفتارهای پدر شوهرت با همسرت بحث نکن چون اون مقصر نیست

وقتی خسته میشم رو اون خالی میکنم جوری شدم ک حتی وقت ندارم خونه پدرمم برم 

خونه پدرتو برو یه غذای ساده بزار پلی برو ۲۴ ساعته در خدمت بودن داغونت میکنه غر زدن و خالی کردن سر همسرتم زندگیتو خراب میکنه گلم گاهی چاره نیست انشالله یکم ساخت و ساز پیش بره همونجا میمونه پیش شما نمیاد

خونه پدرتو برو یه غذای ساده بزار پلی برو ۲۴ ساعته در خدمت بودن داغونت میکنه غر زدن و خالی کردن سر هم ...

همسرمم نمیذاره زیاد برم خونه پدرم. باهیچ کدوم از فامیل خودم هم جز خونه پدرم رفت وآمد ندارم.