2777
2789
عنوان

اگزمای پوست دخترم

3345 بازدید | 15 پست

سلام خانوما شبتون بخیر

دخترم اگزما داره دوتا لوپاش هی قرمز و خشک میشه هرچنوقت یکبار، چنتا روی پاشم هست که خشک شده مچ دستشم هست کمرنگه اما صورتش کاملن قرمزه، امتحان کردم ۲ روز لبنیات نخوردم فرقی نکرد، اما زعفرانو امتحان کردم دیدم به زعفران حساسیت داره

نمیدونم چیکار کنم هی صورتشو میخارونه بدتر میشه، تجربه ای دارید تو این زمینه؟ ممنون میشم کمکم کتید واقعن ناراحتم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهر من به شدت حساس بود

دکتر گفت تمام لباس هاش و ملحفه هاش باید پنبه ای باشه

لباس هاشم با دست و صابون بچه بشور

شما هم اصلا اصلا گوجه و رب گوجه و غذاهای کنسروی و بادمجان اصلا مصرف نکن اگه شیر خودت رو میدی

برای صورتش هم برو دکتر بگو حتما پاماد خارجی بده

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇

عزیییززم کاملا مثل پسرمنه پوست دخترشمابرای پسرمن هر دوتاپاهاش بود هردکتری بردم کلی پماد دادن خوب نشد .. یه دکترآلرژی بردم تست آلرژی پوستی گرفت یک میلیون و۲۰۰بود گفت به چیزی آلرژی نداره ... ببین پسرمن کاملا خوب شد اوسرین خالی از داروخونه بگیر  فله ای هست انگاردست سازه دکترگفت پوست بچه  رو صبح تاشب باید با اوسرین چرب نگه داری مثل دنبه باشه ... دوتام پماد داده اسم یکیش مگاکورت هست یکیشو نمیدونم فردانگاه میکنم حتما میگم بهت فقط لایکم کن گمت نکنم 

شوینده هم به پوست بچه نزن ایشالا خوب میشه عزیزم 

نه سرخود نمیزنم، دکتر پماداشو داده با آزمایش خون مشخص میشه؟

ببین یه آزمایش که مخصوص اینه که بچت به چی حساسیت داره کلی سوزن میزنن بهش تا بفهمن نمیدونم بچت چند وقتشه ولی در کل یه آزمایش خون هم بده شاید چیزی نشون بده در کل یه دکتر فوق تخصص کودکان ببر نه متخصص

یه دهه شصتی درونگرا
دکترم بردم چندبار هردفعه یسری پماد میدن، مثل هیدروکورتیزون، کالامین، زینک اکساید، یبارم ستریزین داد، ...

عزیزم‌دختر منم دقیقا همینجوریه ولی شیر خشک میخوره انقدر شیر خشک عوض کردم با هیچ‌ کدوم فرق نکرده شما چیکار کردی ؟

عزیزم‌دختر منم دقیقا همینجوریه ولی شیر خشک میخوره انقدر شیر خشک عوض کردم با هیچ‌ کدوم فرق نکرده شما ...

عزیزم بردمش متخصص اطفال بهش دارو داد بهتر شده، به منم گفت لبنیات نخورم