2777
2789

چون معلوم نيست كي ازدواج كنه و سنش داره كم كم از بچه دار شدن ميگذره؟

با توجه به بكارت چگونه ازش تخمك كشي ميكنن؟ كسي ميدونه؟

با لاپاراسکوپی میکشن 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج کنه خو

پزشکان اعلام کردند ،                                                         اگر در مورد دیگران قضاوتی نکنید ،                                      لال نمیشوید ⁦(⁠●⁠_⁠_⁠●⁠)⁩                                                         اگه با حرف من مخالفی ریپ نزن ⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩
مطمئني يا هيمنجوري ميگي؟ خيلي مهمه عزيزم اگه مطمئني بگو لطفا

بله مطمئنم همینجا یه دختر مجرد گفت که با لاپاراسکوپی ازش تخمک کشیدن 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بله، امکان پذیر هست. گوگل سرچ کنید.

فریز کردن تخمک در دختران باکره
در این بیماران در ابتدا داروهای تحریک تخمک گذاری داده می شود و بعد در زمان مناسب تحت بیهوشی با لاپاراسکوپی تخمک ها از درون تخمدان خارج می شوند. پس از آن تخمک ها فریز می شوند. به دلیل بالا رفتن سن ازدواج می توان از این روش لاپاراسکوپی تخمک ها را خارج کرد.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم