2777
2789

این که قبل از ازدواج دچار بلاتکلیفی بشیم،دچار یه استرسی که حتی بعضی مواقع هم دلیل خاصی نداره و یه ناامیدی یا احساس های ناخوشایند و ...،عادیه؟

لطفا اگه تجربه ای دارید بگین،ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا عادی نیست طرف کاملا به دلت نیست و داری واسه بله دادن خودتو توجیه میکنی

اتفاقا به دلم هست ولی یه نگرانی عمیقی دارم و فکر کردن به ازدواج و مسئولیت های بعدش یا اتفاقات بعدش منو دچار دلهره میکنه🥺

بنظرم ربطی به ازدواج نداره ها همه یه موقه هایی احساس نا امیدی میکنن این نا امیدی ها استارت تغییر هست یعنی از شرایط فعلیت خسته ای داری میگردی که وارده یه زندگی جدید بشی به خاطر همین یه مدت ادم سردرگم و ناامید میشه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

عادیه من صد هی پشیمون میشدم هی خوشحال هی استرس هی.... 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نا عادی نیست طرف کاملا به دلت نیست و داری واسه بله دادن خودتو توجیه میکنی

اینجا حق انتخاب با خودته میتونی با یک نه تمومش کنی بهتر از اینکه این هنه وقت بزاری یه چیزیو توجیه کنی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

عادیه عزیزم من با اینکه واقعا همسرم دوست داشتم ولی همش فکر میکردم نکنه اشتباه کنم نکنه پشیمون بشم نکنه اونی که میگه و میبینم نباشه و .... خوب تحقیق کن و فکراتو بکن و صحبت کنید هیچوقت تا زیر یه سقف نرین شناخت واقعی پیدا نمیکنین... حتی دوران عقد. توکل به خدا انشاءالله خیر باشه

بنظرم ربطی به ازدواج نداره ها همه یه موقه هایی احساس نا امیدی میکنن این نا امیدی ها استارت تغییر هست ...

بله درسته ولی احساس میکنم این ناامیدی از یه خلا درونی نشات میگیره و به خاطر ویژگی های اخلاقی خودم پیش بیاد☹