2777
2789

بچه ها من خیلی ناراحت بودم ی لحظه از روی عصبانیت قرآن و پرت کردم محکم بنظرتون خدا ناراحت شده از دستم؟؟؟؟

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

عزیزدلم..حتما استغفار کن و سعی کن دیگه انجام ندی

استغفار برابر با پاکی از گناهه

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. استعفار کنید و صدقه بدید. فردا زنگ بزنید به این شماره بپرسید. مرکز پاسخگویی به سوالات دینی هست. فکر کنم از بخش اعتقادی یا اخلاقی بپرسید بهتره.

096400

8 صبح تا 8 شب هستند.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
عزیزدلم..حتما استغفار کن و سعی کن دیگه انجام ندی استغفار برابر با پاکی از گناهه

مرسی عزیزم حتما ❤️

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
صدقه بنداز

اتفاق بدی نیفته ؟حتما میندازم ❤️

صدقه بنداز

بنظرتون ده تومن کافیه ؟

هرکسی یه اعتقادی داره.  برگرد ببین وجدان خودت چی میگه.  همین ک پشیمون باشی کافیه.

خیلی ناراحت شدم ،میدونی هی سعی می کنم به خدا نزدیک بشم ولی هی من عذاب می بینم ناراحتم دورم ازش در عین حال نمیتونم ازش جدا باشم خسته ام بریدم 😞

اره نترس خدامیبخشه

مرسی عزیزم ☹️

اره ده تومن خوب حالا قران رو بردار ببوس شب بذار بالاسرت دریه جایی ک رو زمین قرار نداشته باشه.از چی ن ...

یکی و دوست دارم هر کاری بگید انجام دادم از قبل هم هرچی از خدا خواستم نداد بهم هیچی سر جاش نبست توی زندگیم ناراحت شدم کنترلم و از دست دادم خیلی بد پرت کردم خیلیناراحتم چیزی نمیدونید که جواب بده ؟خیلی ناامیدم 😞

یکی و دوست دارم هر کاری بگید انجام دادم از قبل هم هرچی از خدا خواستم نداد بهم هیچی سر جاش نبست توی ز ...

یکم رها کن درکت میکنم سعی کن ب خودت مسلط باشی ب امام زمان متوسل شو هر طور ک راحتی تو نت سرچ کن انواع طریقه توسل هست