2777
2789

دست خودم نیست به راحتی هما رو میبخشم تو دلم رنج میکشم ولی نمیتونم باهاشون بدرفتاری کنم احساس میکنم دارن اطرافیانم  از اخلاقم سواستفاده میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

♡ این ک تو وجودت رنج میکشی یعنی نمیبخشی فقطمیترسی مثلا ک بخوای مقابله به مثل کنی

اگه واقعا ببخشی کلا دیگه به بدیای دیگران فکرم نمیکنی

کلا ادمای سمی زندگیت رو حذف کن راحت زندگی کن 

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

خوش به حالت قدر این ویژگیت رو بدون من کاملا برعکس شمام به شدت کینه‌ای هستم و با کوچکترین مساله‌ای دیگه هرگز آدم سابق نمیشم حتی نسبت به نزدیکترین کسانم و خودم بیشتر از همه اذیت میشم

چیکار کنیم خلاص شیم ازین حال

من اگه کسی رو ببخشم عذاب می‌کشم چون فکر می‌کنم یه فرصت دیگه به اون آدم دادم که ناراحتم کنه😈 اگرم نبخشم که نمی‌بخشم باز عذاب می‌کشم چون بالاخره با هر نبخشیدینی یکی از عزیزانت رو از دست میدی.

♡ این ک تو وجودت رنج میکشی یعنی نمیبخشی فقطمیترسی مثلا ک بخوای مقابله به مثل کنی اگه واقع ...

آره من از جروبحث ودعوا میترسم راضیم کوتاه بیام تا اینکه جنگ کنم جنگیدن ناراحتم میکنه با خودم میگم ارزش نداره ناراحتی پیش بیاد خودمو کنار میکشم وسعی میکنم با اون آدم معاشرت نکنم 

خب من کینه ایم ولی در ظاهر کاری نمیکنم،،،فقط تو دلم دیگ با طرف اوکی نمیشم،،،فایده ای م ندار

لطفا لطفا لطفا باعث تعلیق کاربریم نشید، دیگ خط تلفنی ندارم💔کاربری چهارممه💔