2777
2789
عنوان

پماد یا کرم خوب برای رفع خارش پوست

11153 بازدید | 24 پست

مامانم خیلی پوست بدنش میخاره

دکتر رفته و ازمایش داده ولی مشکلی نداشته

شما پماد یا کرم خوب میشناسین تا واسش بخرم شاید از دردش کم کنه؟ کالامین خریدم ولی میگه فایده نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما بگو از کبدشون سونوگرافی کنن خیلی مهمه

همسر من یک مدت اینجوری بودن خیلی بد بود ، دکتر پوست هم زیاد رفتن داروها موثر نبود

آخر سر سدر رو با آب خمیری کردم دو روز زدم به کل ناحیه پشتش ، چون کل بلاتنه قسمت پشت به شدت میخارید ، خوب شد

عزیزم حتما بگو از کبدشون سونوگرافی کنن خیلی مهمه همسر من یک مدت اینجوری بودن خیلی بد بود ، دکتر ...

ازمایش داده ولی گفتن مشکلی نداره

میگم دوباره انجام بده

سدر هم خیلی خوبه

بهش میگم امتحان کنه

ممنونم عزیزم

خیلی خشک و حساس

چون پوستش خشکه خارش داره عزیزم باید از روغن آرگان برند mnd و بادی باتر زیتون برند مورال آپ استفاده کنه . 

من نعمتی هستم مشاور محصولات جوانساز حاوی سلول های بنیادی و پوست و مو 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
چون پوستش خشکه خارش داره عزیزم باید از روغن آرگان برند mnd و بادی باتر زیتون برند مورال آپ استفاده ک ...

و ممکنه از کبد هم باشه . پودر دتاکس جهت پاکسازی کبد هم داریم . کاملا گیاهی 

اینا توی داروخونه پیدا میشن؟

نه فداتشم اگه میخوایین براتون سفارش میزنم مستقیم از کارخونه و بدون واسطه به دستتون میرسه

از کبد سونوگرافی کنه یا ازمایش خون بده؟

ولی مطمئنم بخاطر پوست خشکش خارش داره . می‌تونه در کنار بادی باتر پودر دتاکس برداره . اصلا ضرر نداره اتفاقا خیلی خوبه من عکسشو براتون میزارم