2777
2789

تهش ۳۵۰تومن بیارزه 

جنس پارچه چیه 

میخوره کرپ باشه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین پارچه رو بخر ۵۰۰. برو پیش بهترین خیاطی که میشناسی به اونم حداکثر ۵۰۰ بده. شیک و تمیز و متناسب با اندام خودت میدوزتش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بهترین پارچه رو بخر ۵۰۰. برو پیش بهترین خیاطی که میشناسی به اونم حداکثر ۵۰۰ بده. شیک و تمیز و متناسب ...

یعنی خیاطی می‌تونه اینطور برام در بیاره؟ خرج‌کاراشو‌از کجابخرم؟

اینقدر تنوع زیاده آدم گیج میشه آخرم هیچی نمی خرم    

باید ببینی چی به استایلت میاد

من و خواهرم دوقلویم صداهامونم شبیه چه برسه قد هیکل 😃😃

ولی دوتا استایل کاملاااا متفاوت 

یعنی خیاطی می‌تونه اینطور برام در بیاره؟ خرج‌کاراشو‌از کجابخرم؟

لوازم خرازی ها انواع و اقسام خرجکارای قشنگو دارن.

من تا پارسال فقط لباس آماده میخریدم ولی از عید یه خیاط خوب پیدا کردم هرچی میخوام با رنگ و طرحی که دوست دارم برام میدوزه. قیمتش هم نصف مزونا نمیشه.

فقط خیاطت باید خوب باشه و حرفه ای باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.