2777
2789
عنوان

بوکال فت

1246 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من چندین ساله تو فکر عمل بوکال فت هستم اما میترسم بد بشه بهم نیاد یا سنم بیشتر دیده بشه و صورتم دچار پیری و افتادگی بشه.

اگر کسی اطلاعی داره یا انجام داده ممنون میشم راهنمایی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم دوست دارم انجام بدم ولی خیلیارو تو همین نی نی سایت دیدم که پشیمون شدن ، نمیدونم باید چیکار ...

کاش کسایی که انجام دادن عکس قبل و بعد نشون بدن و تجربه هاشونو بگن

من صورتم تپله حتی اگر لاغرم باشم‌ باز صورت تپلی دارم ،دوس دارم صورتم کوچیکتر دیده بشه برای همین تصمی ...

دقیقا منم اینجوریم الان  چاق شدم بیشتر رو‌ اعصابمه ، اما یادمه لاغرم بودم باز صورتم تپل بود

دقیقا منم اینجوریم الان  چاق شدم بیشتر رو‌ اعصابمه ، اما یادمه لاغرم بودم باز صورتم تپل بود

من ک همش گوگل میکنم عکسای بوکال کیف میکنم پیش خودم 😁 تازه ساکشن غبغب هم می‌خوام انجام بدم ،قشنگ صورتم ریز بشه

من ک همش گوگل میکنم عکسای بوکال کیف میکنم پیش خودم 😁 تازه ساکشن غبغب هم می‌خوام انجام بدم ،قشنگ صور ...

دکتری هم انتخاب کردید؟

غبغبم خیلی کمه فکر نکنم قابل عمل باشه

دکتری هم انتخاب کردید؟ غبغبم خیلی کمه فکر نکنم قابل عمل باشه

من بخاطر بارداری افزایش وزن خیلی زیادی رو چند سال پیش تجربه کردم ،البته وزنم برگشت ولی غبغب موندگار شد ،برای بوکال پیش دکتری میرم ک عمل بینی رو باهاش انجام داده بودم ،ناعمی گرگان ،ولی غبغب رو احتمالا برم تهران نمیدونم هنوز

من بخاطر بارداری افزایش وزن خیلی زیادی رو چند سال پیش تجربه کردم ،البته وزنم برگشت ولی غبغب موندگار ...

من دکتر بیتا باقری در نظر دارم ،واقعا کاراش حرفه ای

اما این دو دل بودن خیلی بدع

من بخاطر بارداری افزایش وزن خیلی زیادی رو چند سال پیش تجربه کردم ،البته وزنم برگشت ولی غبغب موندگار ...

من در مورد دکتر تقوی خیلی تحقیق کردم مطبش رفتم نمونه کار دیدم، الان سه روزه عمل کردم، هم بوکال هم لیپو غبغب، فعلا اذیت نشدم، تا ببینم نتیجه چی در میاد، بنظرم یکی از دکترای خیلی خوب غبغب و بوکال و بلفاروپلاستی هستن