یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتری هم انتخاب کردید؟ غبغبم خیلی کمه فکر نکنم قابل عمل باشه
من بخاطر بارداری افزایش وزن خیلی زیادی رو چند سال پیش تجربه کردم ،البته وزنم برگشت ولی غبغب موندگار شد ،برای بوکال پیش دکتری میرم ک عمل بینی رو باهاش انجام داده بودم ،ناعمی گرگان ،ولی غبغب رو احتمالا برم تهران نمیدونم هنوز
من بخاطر بارداری افزایش وزن خیلی زیادی رو چند سال پیش تجربه کردم ،البته وزنم برگشت ولی غبغب موندگار ...
من در مورد دکتر تقوی خیلی تحقیق کردم مطبش رفتم نمونه کار دیدم، الان سه روزه عمل کردم، هم بوکال هم لیپو غبغب، فعلا اذیت نشدم، تا ببینم نتیجه چی در میاد، بنظرم یکی از دکترای خیلی خوب غبغب و بوکال و بلفاروپلاستی هستن
یکی از دوستای من تخلیه بوکال فت انجام داده و خیلی راضی بود خودش منم خوشم اومد خیلی صورتش خوب شده زاویه دار شده و از اون گردی و توپری در اومده دکترش کیوان خوشخو بوده خودش که خیلی تعریف میکرد