2777
2789

چه نوع عملی؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

من نخاعی بود عوارضی نداشته برام اگ منظورت سزارینه

دوساله تقریبا 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی حسی نخاعی داشتم هیچ عوارضی برام نداشت

سرچ کردم خیلیا گفته بودن تا سالها کمردرد گرفتن

شما درمورد تیم بیهوشیتون تحقیق کرده بودین؟

من فقط درمورد جراحم تحقیق کردم. اصلا نمیدونم متخصص بیهوشی کیه

اگر متخصص بیهوشی کارشو بلد باشه هر دوش خوبه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من از بیهوشی بیشتر از مرگ میترسیدم😂😂😂😂😂

برای سزارین ها که اسپاینال شدم

برای عمل کیست مویی بیهوشی رو انتخاب کردم

هیچی نبود

قبل عمل بلند بلند اشهد میخوندم😂😂😂😂

منم کیستم همون بالاتر از مقعد بود

راست میگه بیهوشی بهتره برای اونجا

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊