یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد از بی حسی یکم سرو میارن پایین تر؟ اگه اینطوره که من چیزی نمیبینم یا چشمامو میبندم چیزی نبینم ...
سر رو پایین نمیارن
ولی یه پارچه میکشن جلوت
من موقع سزارین دومم میگفتم نمیشه پارچه نکشید من ببینم😂😂😂
عزیزم داروی بیحسی هم خب ایرانیه
هیچیت نمیشه با بیهوشی
برا سزارین چون مواد به بچه میرسه میگن اسپاینال
برای این عمل که بیهوش بشو
کمرت داغون میشه
نمیدونی چقدر بده کمردرد
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
عزیزم این فکرای الکی رو بریز دور وقتی بهوش باشی همه مراحلو میفهمی بعدا از فکرش دیوونه میشی تازه اگه شکمت بود خوب بود مقعدته اون وسط ممکنه کلی اتفاق خجالت اور برات بیفته بعدا از خجالت جلو دکتر اب میشی
سزارینی داشته باشم بازم انتخابم اسپایناله ولی در عمل های دیگه بی هوشی
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊