2777
2789
من از بیهوشی بیشتر از مرگ میترسیدم😂😂😂😂😂 برای سزارین ها که اسپاینال شدم برای عمل کیست مو ...

بعد از بی حسی یکم سرو میارن پایین تر؟

اگه اینطوره که من چیزی نمیبینم

یا چشمامو میبندم چیزی نبینم

خیلی از بیهوشی میترسم. میترسم به هوش نیام با این داروهایی که تو ایران هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4ساله گذشته نه من دکترم عالی بود 

یبمارستانتون دولتی بود یا خصوصی؟

من در مورد دکتر بیهوشیم تحقیق نکردم ولی بیمارستانم خصوصیه. میتونم امیدوار باشم کار دکترم خوبه؟ یا ربطی نداره؟

بعد از بی حسی یکم سرو میارن پایین تر؟ اگه اینطوره که من چیزی نمیبینم یا چشمامو میبندم چیزی نبینم ...

سر رو پایین نمیارن

ولی یه پارچه میکشن جلوت

من موقع سزارین دومم میگفتم نمیشه پارچه نکشید من ببینم😂😂😂

عزیزم داروی بیحسی هم خب ایرانیه

هیچیت نمیشه با بیهوشی

برا سزارین چون مواد به بچه میرسه میگن اسپاینال

برای این عمل که بیهوش بشو

کمرت داغون میشه

نمیدونی چقدر بده کمردرد

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من میدونم به هوش نمیام    

عزیزم این فکرای الکی رو بریز دور وقتی بهوش باشی همه مراحلو میفهمی بعدا از فکرش دیوونه میشی تازه اگه شکمت بود خوب بود مقعدته اون وسط ممکنه کلی اتفاق خجالت اور برات بیفته بعدا از خجالت جلو دکتر اب میشی

عزیزم این فکرای الکی رو بریز دور وقتی بهوش باشی همه مراحلو میفهمی بعدا از فکرش دیوونه میشی تازه اگه ...

چی بگم.. اینم حرفیه ولی بنظرم خجالت بهتر از مرگه

حالا باز بیشتر بهش فکر میکنم. ممنون

شما تا چند وقت بعد بی حسی کمردرد داشتین؟

اون درد بعدش اونقدر نبود

ولی در کل دیگه خوب نشد کمر دردام

سزارین اولم ۶ سال شده دومی سه سال

سزارینی داشته باشم بازم انتخابم اسپایناله ولی در عمل های دیگه بی هوشی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اون درد بعدش اونقدر نبود ولی در کل دیگه خوب نشد کمر دردام سزارین اولم ۶ سال شده دومی سه سال ...

ممنون. ببخشید آمپولو به کمرتون که زدن خیلی درد بدی داشت؟ یا نه زیاد نبود؟

و اینکه وقتی بی حس بودین تنگی نفس گرفتین یا نه؟

اون درد بعدش اونقدر نبود ولی در کل دیگه خوب نشد کمر دردام سزارین اولم ۶ سال شده دومی سه سال ...

و یک سوال دیگه. شنیدم بعد عمل تا چند ساعت نباید سرو تکون داد که سردرد و کمر درد نگیرم. ولی باید آب و قهوه زیاد بخورم

باید با نی بخورم؟ یا چطوری سرو تکون ندم ولی مایعات بخورم؟