2777
2789

دکترگفت تایسال توبدنت هست بعدش میره

تادیروزچیزی درنیومده بودوبهش گفتم درنیومده وگفت بروکلاواکسناتوبزن ۳ دوره هست بزن

یسال دیگه بیا

الان یه چیزایی هست نمیدونم زگیله یانه

اگه کرایو ولیزرنکنم بده؟

میکاپ آرتیست مشهد_mua

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی خب شکل زگیل خیلی واضحه

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

من تا حالا نشنیدم بره 

شنیدم تو بدن ماندگار 

وقابل انتقال 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

همسرت هم داره؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
از دکترت بپرس،دکتر مطمئن تره،عزیزم مجردی؟دوس داشتی بگو چجوری گرفتی

این خیلی زیاد شده فامیل ماهم داره البته مطلقه است تنها تهران زندگی میکنه رفتتی سالم بود

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
اگ درنیومده ازکجامتوجه شدین دارین؟

پریودیم ۱۸ رورعقب افتاد تودی ماه گفتم شایدhpvدارم وداخلیه وهمین طوربود

وچیزی ازبیرون نزده بود تاالان که نمیدونم ازاصلاح باتیغه وجوشه یازگیل

آزمایش نشون داددارم

میکاپ آرتیست مشهد_mua