2777
2789
عنوان

ماه اول اقدام بودم.لک دیدم😶

432 بازدید | 73 پست

میدونم ماه اول خیلیا باردار نمیشن اما تو ذوقم خورد.هشتم باید پریود میشدم الان لک دیدم زودتراز موعد شدم.طبیعیه؟کاش پریود نمیشدم.میترسم نکنه از اونا باشم ک کلی دوا درمون باید بکنن و ایا بشن و ایا نشن باشم

نکنه لک لانه گزینیه

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای ینی مییییشه؟من اطلاعات ندارم.چجوریه؟

منم اقدامم دهم موعدمه باردار شدی خبرم کن باهم باشیم 

لک لانه گزینی کمه و زود تموم میشه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

منم ماه سومه اقدامم...باید ۴ ام پریود شم هی دلدرد میگیرم زیر دلم تیر میکشه یهو هی حس پریودی میده بهم

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

دخورم بشین سر جات😄😄😄

حستو درک میکنم،یکم شوخی کردم باهات به دل نگیر

ببین به همه اقدامیا گفتم

اگه بهش اصلا فکر نکنی و اینکه فقط شاد باشی زندگی عادیتو ادامه بدی برقصی ورزش کنی و تغذیه خوب هم خودت هم شوهرت داشته باشین و در زمان تخمک گذاری رابطه داشته باشید احتمالش خیلی بالا میره

من اطلاعات ندارم.لکهداش چجوری باید باشه؟؟؟

چن قطرس زود تموم میشه سینت تیر میکشه و دردناک شده؟

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

منم اقدامم دهم موعدمه باردار شدی خبرم کن باهم باشیم  لک لانه گزینی کمه و زود تموم میشه

ب حق همین اذان انشالله زودی باردار بشی.من واقعا از وقتی لک دیدم داذم گریه میکنم.درخواستمو قبول کن گم نکنمت