2777
2789
عنوان

اونایی که کاور مبل میدوزن بیان

1495 بازدید | 13 پست

دوستان من می‌خوام کاور مبل ژله ای بدوزم میشه کمکم کنید ممنون میشم. همش خراب میشه ☹️🥺

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
خب بده خیاط وقتی بلد نیستی چرا میدوزی

خیاطی بلدم . خودم کاور لوازم برقی اینا میدوزم اینم می‌خوام یاد بگیرم هم برای خودم هم مامانم بدوزم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیاطی بلدم . خودم کاور لوازم برقی اینا میدوزم اینم می‌خوام یاد بگیرم هم برای خودم هم مامانم بدوزم

عزمزمه برای مبل هشت نفره جمع و جور چقدر هزینه درمیاد فق پول وسیله هاش؟

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزمزمه برای مبل هشت نفره جمع و جور چقدر هزینه درمیاد فق پول وسیله هاش؟

🙈من نمیدونم من اومدم بپرسم .من برای یه نفره میگیرم تست میکنم خراب میشه☹️

از اون سفره های یکبار مصرف بنداز رومبل شکلشو علامت بزن و ببر بعد تیکه هاشو بنداز رو پارچه کاور الگوشو برش بزن بعد به هم وصلشون کن دیگه

از اون سفره های یکبار مصرف بنداز رومبل شکلشو علامت بزن و ببر بعد تیکه هاشو بنداز رو پارچه کاور الگوش ...

شما دوختین اینجوری؟؟

روی کاغذ الگو انداختم رو مبل در آوردم ولی نمی‌دونم چرا خراب شد

کاعذ سخته صاف نمیشه من با سفره یکبار مصرف امتحان کردم شد البته کاور پارچه ای دوختم

خوب شد خراب نشد کج نشد؟؟ دقیق اندازه  شد؟؟

دیگه با متر اندازه نگرفتید؟؟

نه دیگه بعدش با سوزن کوک زدن انداختم رو مبل انازش که فیکس شد با چرخ خیاطی دوختم 

خب کوک زدید اندازه بود؟؟ 

مرسی عزیزم که ج دادید

خب یه ذره شل بود منم یه ذره اینورتر چرخ کردم اندازه شد قربونت

اها مرسی عزیزم فدات ❤️❤️❤️خدا خیرت بده