2777
2789
عنوان

علائم کیست سینه؛ یک بار برای همیشه!

26565 بازدید | 4 پست

کیست های پستان که گاهی با عنوان کیست سینه نیز به آن ها اشاره می شود، کیسه های پر از مایعی هستند که معمولا خوش خیم و غیرسرطانی بوده و در بافت سینه قابل لمس هستند. این کیست ها خصوصا در روزهای قبل از قاعدگی که سینه ها حساس تر می شوند، ممکن است همراه با درد احساس شوند. در بیشتر مواقع کیست پستان علائم خاصی نداشته و حتی نیاز به درمان چندان جدی و پیچیده ای هم ندارد. اما به دلیل اینکه برخورد با یک توده سفت در سینه احتمالا نگران کننده است، در این مقاله مهم ترین علائم کیست سینه و شرایط تشخیص آن را بررسی کرده ایم. 

همانطور که گفته شد کیست های سینه توده های پر شده از مایعی هستند که می توانند در اندازه های مختلف ایجاد شوند. شکل کیست ها معمولا شبیه به خوشه است. گاهی اوقات این کیست ها آنقدر کوچک هستند که اصلا احساس نمی شوند و گاهی نیز ممکن است به قدری بزرگ باشند که باعث ایجاد احساسی آزار دهنده در فرد شوند. این کیست های خوشه مانند، می توانند در هر دو پستان تشکیل شوند.

نشانه ها و علائم کیست سینه، موارد زیر را شامل می شوند:

• وجود توده ای نرم به شکل گرد یا بیضی که به راحتی در سینه جابجا می شود. این توده ها لبه های گرد و صافی دارند که معمولا ( نه همیشه!) نشانه ی خوش خیم بودن آن ها است.
  • خارج شدن ترشحات شفاف یا رنگی از نوک پستان. این ترشحات ممکن است به رنگ زرد یا قهوه ای تیره باشند.
  • احساس درد یا افزایش حساسیت سینه در قسمتی که توده وجود دارد.
  • بزرگ تر یا دردناک شدن توده در روزهای قبل از قاعدگی
  • کوچک شدن توده و از بین رفتن سایر علائم بعد از پریود.

با مد نظر داشتن علائم کیست سینه، می توانید تا حدی متوجه ماهیت توده ای که در سینه شما بوجود آمده است، بشوید. این نکته را نیز به یاد داشته باشید که داشتن کیست سینه به این معنی نیست که به سرطان پستان مبتلا شده اید یا بیشتر از قبل در معرض خطر آن قرار دارید. تنها موردی که در خصوص خطر کیست پستان وجود دارد، این است که شاید در صورت تشکیل توده سرطانی، تشخیص آن را کمی دشوار کند یا باعث شود با تصوری که درباره ی کیست پستان دارید، به تغییرات و زنگ خطر ها توجه نکنید و به سادگی از آنها رد شوید! به طور طبیعی و در حالت عادی، سینه ها از چند روز قبل از قاعدگی ممکن است دچار تورم و درد شوند. بنابراین بسیار مهم است که شما با رفتار بدن و احساس سینه های خود در طول چرخه قاعدگی آشنا باشید تا بتوانید به موقع و درست متوجه هر تغییری شوید.

این سوال بسیاری از زنان است؛ که در پاسخ به آن باید گفت اگر کیست سینه از نوع کیست ساده باشد، معمولا بدون درد است. یا اینکه ممکن است در روزهای قبل از قاعدگی  دچار درد شود. کیست های ساده نیاز به درمان خاصی ندارند و خود بخود برطرف می شوند. اما اگر ضمن اینکه وجود توده ای غیر طبیعی را در سینه خود احساس می کنید، دچار درد در این ناحیه نیز شده اید، باید زودتر به پزشک مراجعه کنید تا نوع توده بررسی شود. کیست های سینه همیشه خوش خیم نیستند و در این صورت، نیاز به نمونه برداری جهت تشخیص دقیق و درمان دارند.

خواندن متن کامل مقاله: علائم کیست سینه

ممنون خود شما تجربه کیست سینه داشتید ؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
ممنون خود شما تجربه کیست سینه داشتید ؟

خواهش میکنم عزیزم. بله منم کیست سینه داشتم. مایع داخل کیست چون شفاف نبود نمونه برداری انجام دادم و البته مشکل خطرناکی نبود. خیلی کوتاه دارو مصرف کردم و برطرف شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.