2777
2789
عنوان

خانما درآمد دارین از طریق کار خونگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 111 پست
من مشاور محصولات جوانساز حاوی سلول های بنیادی و پوست و مو هستم و از درآمدم راضیم،☺️

خوشبحالت والا خدا ی زبونم بهمون نداد،ناشکری نباشه...

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیکار دیوارها رو نگاه میکنیم😂😂

😂😂😂😂

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

اینو جدی گفتی؟

وا😐 مگه میشناسمت شوخی کنم باهات😅

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
منکه کارم خیلی مسخره اس ولی درآمدم عالیه  آش درست میکنم جلو در مدرسه ساگرد گذاشتم میفروشه برام ...

واقعااااا؟؟؟!!!

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

مادرشوهرم لیف میبافه میره تو مدرسه ها یا باشگاه ها میفروشه .

حقوق بازنشستگی داره .ولی میگه از رو بیکاری انجام میدم .

ماشالله روشم زیاده من که خیلی خجالت میکشم برم چیزی بفروشم .یک بار جنس آوردم برا فروش رو دستم موند دیگه خدا خیر بده خواهرم برد برا فامیلاشون اونا خریدن

خوشبحالت والا خدا ی زبونم بهمون نداد،ناشکری نباشه...

اتفاقا منم آدم کم حرفی بودم ولی از وقتی وارد شرکت شدم کلا یه آدم دیگه شدم ‌. اصلا ربطی به زبون و این چیزا نداره

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
واقعااااا؟؟؟!!!

آره عزیزم کار سختی که نیست 

تازه ما حومه تهرانیم بهداشت کاری نداره بهمون منم چنان نظافت رعایت میکنم و خوشمزه میپزم که مادرا خودشونم میخرن میخورن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
منکه کارم خیلی مسخره اس ولی درآمدم عالیه  آش درست میکنم جلو در مدرسه ساگرد گذاشتم میفروشه برام ...

آفرین چه کاره خوبی میکنی..

پسره من همش میگه مامان بوفه ی مدرسمون جزخوراکی هیچی دیگه نداره کاش غذایاساندویچ میدادن آخه قبل کرونا اسنک یاسمبوسه وعدسی میدادن بچه هاسروکله میشکوندن کسی به اون صورت خوراکی نمیخریدبچه های الان ماشالله عاقلن