2777
2789
عنوان

خونریزی بعد زایمان طبیعی

607 بازدید | 12 پست

الان ۷هفته و ۳روزه زایمان کردم تا روز ۳۴اینا خونریزی داشتم بعد قطع شد یک هفته بعد دوباره شروع شد تا الان بعضی وقتا کمه بعضی وقتا اصلا نیست تا کی ادامه داره چیکار میشه کرد قطع شه خستم کرده از دیشب پهلو دردم گرفتم مثل روز اول پریود هم بیشتر شده خون ریزی 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

من خودم که تجربه نکردم ولی هرچی چیزهای مقوی بخوری بهتره مثل کاچی و داروهای‌گیاهی مثل فوفل و قرص کمر خونریزی رو کم میکنه و مخصوص بعد از زایمانه

تازه مامانم برای خواهرم داروی کمر میگرفت با ژلاتین یا تخم‌مرغ میبست به کمرش خیلی زود هم خونریزیش بند اومد تا ۶ ماه هم پریود نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم که تجربه نکردم ولی هرچی چیزهای مقوی بخوری بهتره مثل کاچی و داروهای‌گیاهی مثل فوفل و قرص کمر ...

ممنون

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
عزیزم زایمان اولت بود؟ خیلی سخت بود؟

اره درد قبل ب دنیا اومدن بچه سخت بود بعد ک درش اوردن بچمو دیگه دردی نبود ولی چون خودم دردم نگرفته بود اما خونریزی داشتم امپول فشار زدن اون اذیتم کرد الانم ک خونریزی امونمو بریده

اره درد قبل ب دنیا اومدن بچه سخت بود بعد ک درش اوردن بچمو دیگه دردی نبود ولی چون خودم دردم نگرفته بو ...

انشاالله زود خوب بشی گلم 

چندساعت درد کشیدی؟

من زایمان دوممه خیلی میترسم

😆😆😆
انشاالله زود خوب بشی گلم  چندساعت درد کشیدی؟ من زایمان دوممه خیلی میترسم

از ساعت ۱ ظهر تا ۹ شب ایشالله ب سلامتی بغلش بگیری و زایمان راحتی داشته باشی

از ساعت ۱ ظهر تا ۹ شب ایشالله ب سلامتی بغلش بگیری و زایمان راحتی داشته باشی

فدات عزیزم

از شروع اولین دردت تا زایمانت اینقدر بود یا قبلشم دردای کم داشتی؟

زایمان اولت بود؟

😆😆😆
انشاالله زود خوب بشی گلم  چندساعت درد کشیدی؟ من زایمان دوممه خیلی میترسم

خوشگلم زایمان دوم که راحت تر می گذره

اون دردا رو تجربه کردی بدنت می دونه چیکار کنه

در کل بعتر از اولی هست

Be nice😊

خوشگلم زایمان دوم که راحت تر می گذره اون دردا رو تجربه کردی بدنت می دونه چیکار کنه در کل بعتر از ا ...

مرسی گلم که جواب دادی

یه استرس و ترس بدی دارم 

الانم کمردرد شدم 

😆😆😆
مرسی گلم که جواب دادی یه استرس و ترس بدی دارم  الانم کمردرد شدم

کمر درد که آخراشه طبیعیه

کمرت هر روز روغن مالی کن

سوره انشقاق زباد بخون هم زایمانت خوب باشه هم آرامش بگیری

Be nice😊