2777
2789
نه چرا باید راضی بود‌ اول شایعه رو پخش میکنن که گوش مردم عادت کنه بعد کم کم میکشن بالا

پس شایعه نیست علی کریمی بگه یا نگه مرغ ۹۵تومنی هم میخری تا چند وقت دیگه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به شایعه ها توجه نکن. این فوتبالیسته علی کریمی هی میگفت مرغ شده 95 تومن و فلان. والا من رفتم خ ...

ساناز

برو رو سایلنت

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
پس شایعه نیست علی کریمی بگه یا نگه مرغ ۹۵تومنی هم میخری تا چند وقت دیگه 

اون که بله. و هیچ نقشی هم در روند گرون شدنش نداریم. 

من گفتم دو ماهه پیش که این حرفو زد انقدر نبود. نگفتم در اینده گرون میشه یا نمیشه. 

اونا یارانه ای هست فکر کنم از قزاقستان وارد کردن گوشت گرم گوسفندی مشهد نزدیک ۵۰۰ هست حالا ۲۰ یا ۳۰ ب ...

نه بابا قصابه گفت بذارین یخچال فردا فریزکنید گوشته زود پخت قیمت عادیه دیکه 250تا280هست این جا آف زده بودن اگه یارانه ای بود قطعا یه صف طویلی داشت اتفاقا مث همیشه خلوت بود😁

تاعید یه تومنومیشه حالا ماک نمیخریم خیلی گرونه

من ک دکترم منع کرده برام . همسرم دوست داره یکید گرفته حدودا دو ۳ ماه میخوره تو هرخورشتش ۶ تا تیکه  میریزم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
نه بابا قصابه گفت بذارین یخچال فردا فریزکنید گوشته زود پخت قیمت عادیه دیکه 250تا280هست این جا آف زده ...

بفرست اینجا 😁😁ما یک ماه و نیم پیش خریدیم ۳۲۵ تومان شهر های بزرگ بدتره قیمت ها