2777
2789
عنوان

عکس چت من و رلم به نظرتون مشکل از منه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 47 پست

ر.یدی بهش ک

سلطان تعلیق(ma_ashegسابق)😑                                        ♡من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💜💎        یه دخمل آرمی ام و هچنین عاشق بیلی آیلش😍💚                   عاشق خوانندگی و یوتوبرترسناکی ام😊❤💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدبار خواستم حداقل مدتی جدا بشم بعد کنکور برگردم نشده

ببین رل و کنکور دو تاچیز جدان ،نمیشه دوتاشو داشت باهم تو دوتاشم موفق شد ، حتی اگ طرفت کنکوری باشه وهدفش مهم باشه براش بازم احساسات دائمی نیستن ودعوا پیش میاد این وقت تلف کردنا برا الان نیس 

ته این روابطم چیزی نیس 

عزیزم یه عکسه دیگه ماام با نامزدم دوران دوستیمون عکس زیاد رد و بدل میکردیم دیگه تو حالت بدم بودیم با ...

اره میدونم حق باتوعه ولی هروقت عکس میدم خیلی آنالیز میکنه منم اوایل رابطه خیلی خوشگل بودم و به خودم می‌رسیدم الان خیلی زشت و بد شدم دلم نمیخواد اصلا عکس بگیرم😭به خاطر استرس نابود شدم

هیچوقت این عکس فرستادنو درک نکردم😒 پنج شیش سال با یه نفر دوس بودم یه بارم زیر بار عکس فرستادن نرفت ...

ایول بهت...اره واقعا خیلی درگیرم اصلا درک نمیکنه خودشم واسش مهم نیس اصلا

اره میدونم حق باتوعه ولی هروقت عکس میدم خیلی آنالیز میکنه منم اوایل رابطه خیلی خوشگل بودم و به خودم ...

انالیز میکنه ینی چی ینی اشکال میگیره یا دقیق نگا میکنه؟؟ منم ب نامزدم دقیق نگا میکردم یه جوش ریزم میزد یا مثلا یکم لاغر میشد با قربون صدقه بهش میگفتم مثلا میگفتم این کارو بکن خوب بشه ولی اشکال ن نمیگرفتم‌اکه اشکال میگیره بهش بگو 

ببین رل و کنکور دو تاچیز جدان ،نمیشه دوتاشو داشت باهم تو دوتاشم موفق شد ، حتی اگ طرفت کنکوری باشه وه ...

اره با حرفت شدید موافقم اصلا نمیشه به دوتاش رسید😔😔😔از اول اشتباه کردم الانم یه ماه اومدم کات کردم انقدر حالم بد شد که هر روز بیمارستان بودم نابود شده بودم💔