2777
2789
عنوان

حرف مردم چقدر براتون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی که توتاپیک همسایه مشکوک ما.جواب منودادی سریع قفل کردی ودرجای یکی ازکاربراگفتیدوکیلید.شمااگه وکیل باشیدمیدونیدتدریس  خصوصی جرم نیست اگرم بریداماکن اولا بایدتمام ساکنین یاحداقل نصف ساکنین استشهاد یاامضاکنن.دوماشیش ماه زمان میبره درنهایت صاحبخونه یه تذکرمیده به مستاجرش.سوماشماچطورباسن بیست وپنج سال وکیل شدید.سن قبولی درازمون وکالت بیست وچهارسالگی شماهمون بیست وچهارسالگی قبول بشید.دوره کارآزمونی احیانانداشتید؟تاقبول شدیدوکیل شدید؟شایدفارغ التحصیل حقوق باشیدولی محاله وکیل باشیدلطفادروغگویی وفضول بودن درجامعه رواج ندید.یه وکیل اینقدازلحاظ اخلاقی چه مجازی یاواقعیت غنیه که نمیادبه کسی بگه هرزه اون کاربری هم توهین میکردهمدیگه روتاییدمیکرد یه اقابودکه یه روزپیش کاربریشوایجادکرده بود

خانمی که توتاپیک همسایه مشکوک ما.جواب منودادی سریع قفل کردی ودرجای یکی ازکاربراگفتیدوکیلید.شمااگه وک ...

عزیز خدا شفاتون بده واقعا متاسفم براتون شما به من توهین کردین که شوهرت تحریک میشه وااصلا کلمه درستی بکار نبریدن ومن هیچ توهینی به جنابعالی نکردم واینکه یه موقع کار حقوقی داشتی حاضرم آدرس دفترم بدم حتما تشریف بیاری با چشاات ببینی بنده وکیل ‌مشاور حقوقی هستم این نیاز به ثابت کردن به جنابعالی نداره ولزومی نمیبینم به کسی توضیحی بدم شما انقد فضول ووقیحی که به همسر بنده توهین کردی 

لطفاآدرس محل کارتونوبدیدیامشخصاتون توچت خصوصی بفرستیدالبته اگه نگیدنمیتونم بگم چون شناخته مییشم 😂.شماکه به یه زن که نمیشناسیدمیگیدهرزه بعداینجاتایپک میزنیدچقدحرف مردم براتون مهمه.شمابیست وپنج سال دارید.یعنی بیست وچهارسالگی قبول شدیدشیش ماه کاراموزی داشتیدالان شیش ماه مشاورحقوقی هستید؟چرااقدام قانونی نکردیدبرعلیه همسایه تون ازدیگران نظرمیخواین؟

همکارمحترم لطفاآدرس محل کارتونوروبرام بفرستیددوست دارم بدونم همکارام چقدفضولن وبیکارباوجودبچه کوچیک کارسخت وکالت آمارهمسایه شونواینقددقیق دارن من مجردم وقت کم میارم 

همکارمحترم لطفاآدرس محل کارتونوروبرام بفرستیددوست دارم بدونم همکارام چقدفضولن وبیکارباوجودبچه کوچیک ...

باشه حتما در اختیارت قرار میدم ولی شما هم آنقدر بیکار نبایدباشی که همش تو نی نی سایت بچرخی من مادرم کنارمه پدرم هست خواهر برادرام همه تو یه ساختمون هستیم بچم رو مادرم نگه میداره

باشه حتما در اختیارت قرار میدم ولی شما هم آنقدر بیکار نبایدباشی که همش تو نی نی سایت بچرخی من مادرم ...

فک وفامیلاپدرومادروخواهرتون توساختمنتونن پس چطورنگران امنیتتون هستیدکه گفتیدیه خانم اموزش موسیقی میده نگران امنیت هستی لطفادیگه به دروغ پردازیدادامه نده.همش نزن اومدی توتاپیکم نوشتی عقده ی هستی برات گزارش زدم ادامه بدی نی نی یارتگ میکنم رسیدگی کنه یابیاییدتوتاپیکام توهین کنید