2777
2789
عنوان

حرف مردم چقدر براتون مهمه

596 بازدید | 41 پست

توی تاپیک قبلیم گفتم جریانو ولی ترکید 

خواستگار خواهرم بهانه گیری کرد که باید مهریه کم شه اونم بعد از مراسم بله برون بعد ازاینکه توافق کرده بودیم راجع به همه چی خانواده هم بخاطر این بهانه گیری وصلت بهم زدن خواهرم خیلی ناراحته نمیدونم چطور دلداریش بدم چطور آرومش کنم همش از حرف مردم میترسه که پشت  سرش حرف بزنن که نامزد کرده وقضیه کنسل شده اینم بگم شب نامزدی تا الان یه هفته هم نگذشته چیکار کنیم حرف مردم مهم نباشه برامون سخته خیلی🥺

هیچ

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مردم به هیییییچ جام نیس

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بخدا یه درصدم برام مهم نیست شعار نمیدم واقعا مهم نیستن برام . 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

قبلا خیلی مهم بود. اما الان مردم کی باشن که بخوام به حرفشونم گوش بدم توصیه می کنم با حرف مردم زندگیتو زهر نکن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

قبلا خیلی برام مهم بود ولی 

الان  اصلا برام مهم نیست 

چون مردم هم خودشون هزارتا ضعف دارن 

واینکه فقط محض سرگرم بودن حرف میزنن 

وگرنه همه گرفتاری خودشون رو دارن 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
قبلا خیلی برام مهم بود ولی  الان  اصلا برام مهم نیست  چون مردم هم خودشون هزارتا ضعف ...

متاسفانه خانوادگی آدمایی هستیم یه مشکل برامون پیش بیاد سریع دستپاچه میشیم همین ضعف بزرگ ماست