2777
2789
عنوان

دومین iui

164 بازدید | 15 پست

و باز هم جواب منفی.

فکر کنم ۶تا فولیکول داشتم. همسرمم خوب بود نمونه رو بیمارستان تایید کرد.

ولی بازم نشد.

الان دیدم یکی از دوستای قدیمم عکس نی نی شو گذاشته. زمانی که من اقدام  رو شروع کردم اون هنوز مجرد بود.🤦‍♀️ هم خوشحال شدم هم دلم گرفت.

دیگه حتی گریه هم نمی تونم بکنم.

فقط کاش می فهمیدم چرا نمیشه

گناه من چیه اخه که نباید مادر بشم. 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

عزیزم 

منم همینم چندسال در حسرت آبجیم ک از خودم دوسال کوچیکتره دومین بچش ۱ماه دنیا اومده زندگیم شده زهر هروقت میرم سربزنم بهش اینقدر همه میگن پس چی شد کی میخایی بیاری زود باش 

شب و روزم ریخته بهم 

#کاهش۳۸کیلو⬅۷۲⬅هدف ۶۵
عزیزم  منم همینم چندسال در حسرت آبجیم ک از خودم دوسال کوچیکتره دومین بچش ۱ماه دنیا اومده زندگی ...

آخ می فهممت 😭

من هم کسی نمی دونه بچه دار نمی شیم فکر می کنن جلوگیری می کنم  هر کی از راه میرسه  یه متلک میندازه، هیچ کس نمی دونه که تقریبا سه ساله درگیرم. من ناباروری بی علت دارم ینی هر دومون آزمایشاتمون خوبه.

شما تا حالا ivf كردين؟ من می ترسم اونم نگیره💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم سر بچه دار شدن خیلی سختی کشیدم ولی به این ایمان آوردم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی‌افته&n ...

می فهمم. ولی خیلی سخته. دیگه نمی دونم جواب بقیه رو چطور بدم که خودم از درون دارم میسوزم.

کاش می فهمیدم مشکل چیه که نمیشه.

شما مشکلتون چی بود؟ چطور نتیجه گرفتین؟ 

می فهمم. ولی خیلی سخته. دیگه نمی دونم جواب بقیه رو چطور بدم که خودم از درون دارم میسوزم. کاش می فهم ...

منم چند بار iui انجام دادم تا

تا بالاخره 2 قولو باردار شدم ماه 7 با

با خونریزی رفتم بیمارستان سزارین شدم متاسفانه بعد از 3 روز بچه‌هام از دست دادم خیلی بد بود خیلی 

تا 2 سال بعد دوباره دکتر قرص آمپول بی بی چک 

منفی دیگه با کلی 

پیگیری 

خدا یه

یه نی نی بهم 

داد انشاءالله زود زود بهم خبر بارداريت رو بدی

آخ می فهممت 😭 من هم کسی نمی دونه بچه دار نمی شیم فکر می کنن جلوگیری می کنم  هر کی از راه میرس ...

عزیزم ایشالله زودی و زود خدا یه نی نی تپل بده بهت 

من برای اردبیهشت نوبت ای وی اف دارم الان دارم دارو مصرف میکنم امید اخرم اگه نشه نمیدونم چی قراره بشه بعدش

#کاهش۳۸کیلو⬅۷۲⬅هدف ۶۵

سلام عزیزم.شماازبعدپاکی اقدام کن.شایدوسط سیکل تخمکگذاریت نیست.ازبعدپاکی یه شب درمیان اقدام کن

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
منم چند بار iui انجام دادم تا تا بالاخره 2 قولو باردار شدم ماه 7 با با خونریزی رفتم بیمارستان سزار ...

عزیزم چه روزای سختی رو گذروندی خدا رو شکر که بلاخره نتیجه گرفتی

من امروز پیش دکترم بودم متاسفانه بعد از iui يك كیست ۲۳ میلی داشتم برای این ماه مجبورم قرص جلوگیری بخورم.

فروردینم که تعطیله اردیبهشت میرم تو سیکل ivf.

سلام عزیزم.شماازبعدپاکی اقدام کن.شایدوسط سیکل تخمکگذاریت نیست.ازبعدپاکی یه شب درمیان اقدام کن

طبق سونو هایی که دادم تخمک گذاریم وسط سیکل بوده نمی دونم چرا نشده واقعا

تیر اخرم ivf

عزیزم ایشالله زودی و زود خدا یه نی نی تپل بده بهت  من برای اردبیهشت نوبت ای وی اف دارم الان دا ...

منم احتمالا اردیبهشت ivf كنم 

توکل به خدا. 

طبق سونو هایی که دادم تخمک گذاریم وسط سیکل بوده نمی دونم چرا نشده واقعا تیر اخرم ivf

مگه جنسیت برات مهمه؟خیلیامیگن بعدپاکی اقدام کردن باردارشدن.سونووایناول کن.بعدپاکی اقدام کن

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
مگه جنسیت برات مهمه؟خیلیامیگن بعدپاکی اقدام کردن باردارشدن.سونووایناول کن.بعدپاکی اقدام کن

نه اصلا جنسیت مهم نیست

فقط ۱ بچه سالم...

من تقریبا ۳ ساله اقدامم

بعد پاکی

وسط سیکل 

روز تخمک گذاری

اخر سیکل... هر زمان شده اقدام کردم نگرفته

حتی دو بارم iui كردم 

نمیشه که نمیشه هیچ کدومم مشکل نداریم

اردیبهشت باید ivf رو شروع کنم.

نه اصلا جنسیت مهم نیست فقط ۱ بچه سالم... من تقریبا ۳ ساله اقدامم بعد پاکی وسط سیکل  روز تخ ...

چی بگم والا.انشاللهخداکمکت کنه عزیزم🙏