2777
2789
عنوان

یه پام لیزر کردم یکی نه😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 33 پست
پا خیلی درد داره😂😂لیزری که من میرم بهم میگه پماد بزن اسم پمادش زایلاپی هست، اونو میزنم بازم خیلی& ...

مرسی عزیزم چن  ساعت قبلش بزنم؟

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الکس بودم.اونموقع 2018 درد نداشت خدایی...به نظرم جای دیگه برو با دستگاه دیگع

منم الکس دایود دستگاه خنک کننده داره فقط بیکنی یکم درد دارم وگرنه باقی جا ها نه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
منم الکس دایود دستگاه خنک کننده داره فقط بیکنی یکم درد دارم وگرنه باقی جا ها نه

نتیجه هم گرفتین؟ اخه من شنیدم سوپرانوتیتانیوم بهتره ولی واقعا درد داشت یادش ک میوفتم حالم بد میشه😐

از ترس جرئت نداری اون یکی پات رو بری؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
نتیجه هم گرفتین؟ اخه من شنیدم سوپرانوتیتانیوم بهتره ولی واقعا درد داشت یادش ک میوفتم حالم بد میشه😐

جلسه دوم رفتم زیر بغلم کامل ریخته پاهام نصف بیکنی هم قسمت بالای کامل ریخته هفته دیگه جلسه سوممه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
مرسی عزیزم چن  ساعت قبلش بزنم؟

ببین روش خاصی داره اگه میخوای خوب سر بشه. باید حدودا یک ساعت بمونه. اول پماد رو از ‌پایین به بالا میکشی رو پاهات، وقتی کامل همه جاشو پماد مالیدی سریع کل قسمت هایی که پماد زدی رو با کیسه یا سلفون میبندی. بعدش یک ساعت میشینی سر میشه بعد میری تو حموم با آب کاملا میشوری همونجا صاف میری تو اتاق لیزر😂

جلسه دوم رفتم زیر بغلم کامل ریخته پاهام نصف بیکنی هم قسمت بالای کامل ریخته هفته دیگه جلسه سوممه

پس منم باید یکی پیدا کنم ک الکس باشه

ببین روش خاصی داره اگه میخوای خوب سر بشه. باید حدودا یک ساعت بمونه. اول پماد رو از ‌پایین به بالا می ...

😂اگه شانس منه تا برم بی حسیش رفته😂

ذهنت رو متمرکز لیزر نکن موقع انجام...برو به چیزای خوب فکر کن اون لحظه...اصلا از نظر ذهنی موقع لیزر ا ...

من هرکار میکردم تو فکرش نباشم نمیشد دست طرفرو دو دستی گرفته بودم میگفتم چیز خوردم ول کن😂