2777
2789
نه عزیزم نیروی قرار دادی اموزش و پرورشم

آهان پس فقط برای فرهنگیانه😔

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
ما از دیروز خوشحالیم😅😅

ما هم

فقط یه ابهام هست

من دو سال تحصیلی گذشته بیکار بودم

ولی قبلش بصورت پنج سال مسمتر سرکار رفتم.. حالا  امسال هم درس میدم

منم شامل این طرح میشم به نظرت؟ 

گفته حداقل دوسال خدمت مسمتر ولی نگفته مثلا چه سالهای 

⚘خدایا شکرت❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی به صورت قرار دادی و پیمانکاری استخدام هر ارگان و شرکت دولتی باشی رسمی میشی؟؟؟

رسمی نه 

موئسسه ها و واسطه ها برداشته میشه و مستقیم با خود ارگان قرارداد بسته میشه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
ما هم فقط یه ابهام هست من دو سال تحصیلی گذشته بیکار بودم ولی قبلش بصورت پنج سال مسمتر سرکار رفتم. ...

دیروز اتفاقا من گوش میکردم درمورد افرادی مثل شما هم گفتن ولی تلوزیون مجلسو قطع کرد و اخبار ورزشی نشون داد نفهمیدم چی گفتن ولی حتما پیگیر باش

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
مبارکه  خداروشکر 😍

مبارک همه ی کارگران باشه که زیر دست پیمانکار و موسس زور میشنون خدا کار همه رو درست کنه

دیروز اتفاقا من گوش میکردم درمورد افرادی مثل شما هم گفتن ولی تلوزیون مجلسو قطع کرد و اخبار ورزشی نشو ...

توی متن نوشته بود حداقل دو سال مستمر سابقه داشته باشن

من پنج سال سابقه تدریس مستمر دارم ولی برای دو سال قبل هست

⚘خدایا شکرت❣
عزیزم یعنی خود همون وزارت حقوق نیروهارو میده؟ منظورم اینه حقوق این افرادم با رسمی ها پرداخت میشه؟

بله عزیزم همه نیرو ها قرارداد کار معین میشن و حقوق و بیمه سر ماه پرداخت میشه

مبارک همه ی کارگران باشه که زیر دست پیمانکار و موسس زور میشنون خدا کار همه رو درست کنه

واااقعا خوشحال شدم 

بین اینهمه خبر بد اقتصادی و معیشتی خبر خوبی بود 

مرسی که وقت گذاشتی توضیح دادی عزیزم