khanomzahra مدیر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 12310 عنوان طرح ساماندهی دولت تصویب شد🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 46 پست اونایی که جزو این طرحن بیان لطفا ⚘خدایا شکرت❣ 1401/12/02 | 13:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جودیت_ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1140 نه عزیزم نیروی قرار دادی اموزش و پرورشم آهان پس فقط برای فرهنگیانه😔 اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
khanomzahra مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 12310 ما از دیروز خوشحالیم😅😅 ما همفقط یه ابهام هستمن دو سال تحصیلی گذشته بیکار بودمولی قبلش بصورت پنج سال مسمتر سرکار رفتم.. حالا امسال هم درس میدممنم شامل این طرح میشم به نظرت؟ گفته حداقل دوسال خدمت مسمتر ولی نگفته مثلا چه سالهای ⚘خدایا شکرت❣
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7818 یعنی به صورت قرار دادی و پیمانکاری استخدام هر ارگان و شرکت دولتی باشی رسمی میشی؟؟؟ رسمی نه موئسسه ها و واسطه ها برداشته میشه و مستقیم با خود ارگان قرارداد بسته میشه اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
khanomzahra مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 12310 آهان پس فقط برای فرهنگیانه😔 کلا نیروهایی که بصورت مستقیم یا غیر مستقیم از دولت حقوق دریافت کردن و دو سال حداقل سابقه و بیمه دارن ⚘خدایا شکرت❣
__banooo2__ عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 18365 این شامل نهضتی ها هم میشه؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱 ❤️🌸😍 تاپیکصلواتبراامامزمان ❤️🌸😍
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7818 ما هم فقط یه ابهام هست من دو سال تحصیلی گذشته بیکار بودم ولی قبلش بصورت پنج سال مسمتر سرکار رفتم. ... دیروز اتفاقا من گوش میکردم درمورد افرادی مثل شما هم گفتن ولی تلوزیون مجلسو قطع کرد و اخبار ورزشی نشون داد نفهمیدم چی گفتن ولی حتما پیگیر باش اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7818 این شامل نهضتی ها هم میشه؟ بله میشه اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
25hannaneh عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2864 رسمی نه موئسسه ها و واسطه ها برداشته میشه و مستقیم با خود ارگان قرارداد بسته میشه مبارکه خداروشکر 😍
khanomzahra مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 12310 این شامل نهضتی ها هم میشه؟ بله ⚘خدایا شکرت❣
آلوچهههههه عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 5222 رسمی نه موئسسه ها و واسطه ها برداشته میشه و مستقیم با خود ارگان قرارداد بسته میشه عزیزم یعنی خود همون وزارت حقوق نیروهارو میده؟ منظورم اینه حقوق این افرادم با رسمی ها پرداخت میشه؟
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7818 مبارکه خداروشکر 😍 مبارک همه ی کارگران باشه که زیر دست پیمانکار و موسس زور میشنون خدا کار همه رو درست کنه اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
khanomzahra مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 12310 دیروز اتفاقا من گوش میکردم درمورد افرادی مثل شما هم گفتن ولی تلوزیون مجلسو قطع کرد و اخبار ورزشی نشو ... توی متن نوشته بود حداقل دو سال مستمر سابقه داشته باشنمن پنج سال سابقه تدریس مستمر دارم ولی برای دو سال قبل هست ⚘خدایا شکرت❣
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7818 عزیزم یعنی خود همون وزارت حقوق نیروهارو میده؟ منظورم اینه حقوق این افرادم با رسمی ها پرداخت میشه؟ بله عزیزم همه نیرو ها قرارداد کار معین میشن و حقوق و بیمه سر ماه پرداخت میشه اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
۸۵۵۳۲ عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 466 اونایی که بصورت قراردادی وشرکتی شاغل هستن تبدیل وضعیت میشن خدا از دهنت بشونه
25hannaneh عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2864 مبارک همه ی کارگران باشه که زیر دست پیمانکار و موسس زور میشنون خدا کار همه رو درست کنه واااقعا خوشحال شدم بین اینهمه خبر بد اقتصادی و معیشتی خبر خوبی بود مرسی که وقت گذاشتی توضیح دادی عزیزم