2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹باردار شدم خودش سقط شد البته نمیدونم سالای اول زندگی به حساب میاد یا نه،😐

الانم ۲۲سالمه سه ماه زایمان کردم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یکی از اطرافیانمون تو چهارده سالگی حامله شد الانم ۱۵ سالشه یه پسر چهارماه داره

میتونه بچه داری کنه 😑

من ۲۲سالمه دیگه رد دادم😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

میتونه بچه داری کنه 😑 من ۲۲سالمه دیگه رد دادم😐😂

تا دوماهگی بچه مادر شوهرش که عمه منه کمکش می‌کرد الان دیگه خودش از پسش برمیاد راسش آدم دلش براش میسوزه ولی خوب کاری هس که شده بچه اش هم خداروشکر ارومه

یکی از اطرافیانمون تو چهارده سالگی حامله شد الانم ۱۵ سالشه یه پسر چهارماه داره

الهی این خیلی بچس هیچی از زندگی نفهمیده یه بچه اومده بغلش

خدا نگهش داره ایشاالله براش

من این اتفاق برام نیوفتاد اما اگرم میشد قطعا نگهش میداشتم .اگر سقط کنی بعدش چه تضمینی هست دوباره راح ...

اگه اول زندگی باشه

شرایط روحی و مالی نداشته باشی چطور میشه آخه نگهش داست ظلم به خود بچس

اگه اول زندگی باشه شرایط روحی و مالی نداشته باشی چطور میشه آخه نگهش داست ظلم به خود بچس

درسته قبول دارم باید شرایطش باشه اما اتفاقی که افتاده اون موجوده زنده اس وسقطش یعنی کشتن یه انسان .اما بهتربود یه روش جلوگیری درست انتخاب میکردی .الان چندهفته هستی؟

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من