2777
2789

ماشین ظرفشویی اسنوا کسی داره خانما لطفا اگه کسی داشته راهنمایی کنه پول اسنوا رو دارم اما مطمئن نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنوا!!!! خواهر تو هر برندی ی چیزیش خیلی معروفه اسنوا فقط گازش تو بورس هست با بعضی مدل های یخچالش... حالا همه میریزن رو سرم... ظرفشویی فقط بوش حرف اول میزنه و ال‌جی ... بقیه مارک ها هر کی گفت باور نکن .... من اهل تبلیغات نیستم نه چیزی گیرم میخواد بیاد خودم میخواستم بخرم همه مغازه دارا و اونایی که داشتن  میگفتن بوش اما خیلی گرون بود نتونستم بخرم اومدم سمت الجی که دیدم مدل جدیدش ۵۱۲ هست هر کی داشت راضی بود این مدله بر اساس مقدار ظرف زمان شست و شو رو تغییر میده و مقدار مواد شوینده هم بر اساس میزان ظرف استفاده می‌کنه مثل بقیه ظرفشویی ها نیست که حتما هر سری ی دونه قرص مصرف کنه و واسه نصف ماشین ظرفشویی ظرف کثیف دو ساعت روشن باشه .... من هنوز نتونستم استفاده کنم ازش چون مستاجریم جا نداریم خدا بخواد دو ماه دیگه جابجا میشیم میارم تو دست

اگر میخوای الجی بگیری ما ۴۲۵ داریم از ۵۱۲ گرونتره ولی هم سه سبدست هم بخارشو داره خیلی عالیه 

اره این مدلها هم خیلی خوب بود به منم پیشنهاد داد اما توش قابلمه بزرگ جاذنمیشه چون ۳ طبقه هست محض همین من ۵۱۲ گرفتم .. وگرنه چیز خوبیه