2777
2789

کسی اینجا هست از این چیزا بلد باشه خیلی فکرم درگیره من میخوام رنگ فانتزی بنفش بزارم رو دکلره پایه ۶ بعد اگه رنگش بره موهام چ رنگی میشه باید دوباره برم روش رنگ بزارم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر بار میشوری رنگش میره میره سمت پایه دکولرت اره باید دباره رنگ بزنی 

من ی ساله میخوام از این رنگ فانتزیا بزارم بعد الانم ک شرایطش اینطوره دوست ندارم موهام همش رنگ بزارم عروسیمم به زور رنگ گذاشتن رو موهام بین دل و عقل موندم😐😑

من ی ساله میخوام از این رنگ فانتزیا بزارم بعد الانم ک شرایطش اینطوره دوست ندارم موهام همش رنگ بزارم ...

فانتزی خیلی خوبه من ی مدت موهام سبز بود بعد ریشه رشد کرد رنگ  موهام رف  ولی خیلی موهام خاص شد ولی  ب نطرم دکلره رو خودت انجام نده موهاتو میسوزونی برو ی جا خوب ک بعدن پشیمون نشی 

فانتزی خیلی خوبه من ی مدت موهام سبز بود بعد ریشه رشد کرد رنگ  موهام رف  ولی خیلی موهام خاص ...

اها بعد ببخشید دکلره ای ک زدی پایه چند بود من رنگی ک انتخاب کردم تیره اس...فرمولشم اینه ب نظرت خوبه

اها بعد ببخشید دکلره ای ک زدی پایه چند بود من رنگی ک انتخاب کردم تیره اس...فرمولشم اینه ب نظرت خوبه

6 یا 8 ولی دکلره  سرچ بزنی میگه چ مارکی خوبه  رفتی ارایشگاه حتما بگو برات دکلره خوب بزنه ک موهات اسیب نبینع 

6 یا 8 ولی دکلره  سرچ بزنی میگه چ مارکی خوبه  رفتی ارایشگاه حتما بگو برات دکلره خوب بزنه ک ...

اها مرسی عزیزم از ارایشگر یکی از دوستام پرسیده بود گفته بود تقریبا ۸۰۰ در میاد قیمتش قیمتا همینطوریه؟من زیاد با این چیزا سروکار نداشتم نمیدونم

اها مرسی عزیزم از ارایشگر یکی از دوستام پرسیده بود گفته بود تقریبا ۸۰۰ در میاد قیمتش قیمتا همینطوریه ...

اره مناسب گفته  موهای من تا زیر شونم بود کامل رنگ کردم بلند شد ولی اونموقع 550 گرف ازم 

ترکیب رنگ  و مواد و این ک اسیب نزنه و خوب در بیاره همین

دختر خالم رف موهای اون تا کمرش بود کلشو رنگ کرد  دکلره کردولی  قهوه ایی روشن یا فندقی   زد 1200 گرفتن ازش

برا من این رنگی شد اخرش😍

راستی مدل ابروهات چطوره من ابروهامم فکرمو درگیر کرده ابروهام تقریبا پهنه ولی کم پشت و بوره یعنی مشکی مشکی نیس رنگی ک میزارم دودلم بهم بیاد یا نه