2777
2789
عنوان

چاقی شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت چقد دراز نشست میری روزی چندتا؟ 

من هروقت احساس کنم شکم زدم ۱۰ تا دراز نشست میرم

طوری میرم ک قشنگ فشار رو روی عضله های شکمم حس میکنم آروم وسنگین کار میکنم

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
تعجبه این همههه تحرک داری بازم شکم زدی من فقط کارای خونرو انجام میدم شکم نزدم من از پا و صورت و با ...

من میخوام پاهام عضله بگیره ولی از مربی باشگاهمون که پرسیدم میگفت ورزش شکم برید پایین تنت هم باهاش اب میشه🥲

من میخوام پاهام عضله بگیره ولی از مربی باشگاهمون که پرسیدم میگفت ورزش شکم برید پایین تنت هم باهاش اب ...

واس همین میگم کم برو من ۱۰ تا میزنم 

و یکمم شکم داشتن بد نیست.کمر خشک وباریک برامن قشنگ نیست

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  

منم ده تایی اضاف کردم 😍دارم شکم میارم میخام برم باشگاه.  اصلا روحیم باز شد وزنم اومد بالا 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
ااره منم روحیه گرفتم خداکنه شکم نیاریم فقط

فقط باید درکنارش بری باشگاه وگرنه هر اضاف وزنی شکم میاره

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی