2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من ٢٤ ساعت بعد امپول iuiكرد  شما هم؟ فكرميكنم برامن زود بوده واينكه هيچ دردي نداشتم بعد ...

من تا حالا دوبار امپول زدم و هردوبار بعدش که اومدم خونه از فرداش کمر درد شدید و پا درد داشتم اول فک میکردم سرماخوردم

ماهی که مثبت شد تو هم هی به اینکه بارداری یانه فک میکردی؟!من همیشه فک میکنم هی منفی میشه نمیتونم فک ...

اتفاقا اینماه کلا فراموش کردم و روزامو نشمردم 

بعد که یه ترشح ابکی قهوه ای فردای موعدم دیدم گفتم خب پس پریودشدم اینماهم منفیه 

من داشتم فکر میکردم که ماه بعد کی روزام میفته که دیگه هیچ چی ندیدم بی بی زدم مثبت شد

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اتفاقا اینماه کلا فراموش کردم و روزامو نشمردم  بعد که یه ترشح ابکی قهوه ای فردای موعدم دیدم گف ...

من هرکاری میکنم که از فکرم دراد نمیشه۸ماهه هرروز هرشب دارم بهش فک میکنم

من هم ۲۷ دی هست الان بری آزمایش قطعا اگر باردار باشی نشون میده حتی اگر عددش کم باشه یعنی تازه روند ...

🤐تستم که منفی شده میترسم برم 

🤣خون بدنم کم شد انقد ازمایش خون دادم این چند ماه برا بارداری