دوستان عزیز ما چند سالی تو منطقه سعادت اباد یک شرکت داشتیم در زمینه زیبایی که متاسفانه مخصوصا امسال اصلا رونق خوبی نداره و اجاره های این منطقه هم که سرسام آوره برای سال بعد دیگه واقعا تو این منطقه به صرفه نیست مجبوریم جا به جا بشیم منطقه ۵ چون نزدیک به منطقه ۲ و برای اینکه مشتری هامون رو از دست ندیم البته بازهم تو منطقه ۵ جنت آباد شمالی و شهران نسبت به جتهای دیگه مثل پونک و بلوار فردوس ارزونتره البته باز من تو فکرم هست که اگه بتونیم بریم منطقه ۱ بهتره چون قدرت خرید مردم بالاتره باز تو اون مناطق هم همین سوهانک و کاشانک می تونیم بریم بقیه جاهاش که دیگه از سعادت آباد هم بدتره البته بگم خونه پدرم شهرک غربه ولی از اینکه راهم دورتر بشه مشکلی ندارم می خوام کاری رو انجام بدم که ریسک کمتری داشته باشه
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متوجه نشدم دقیقا کارتون چیه.ولی در کل قدرت خرید مردم اومده پایین چه اون پولدار چه اون سطح متوسط. پس الان از هر کسب و کاری سراغ بگیرید میبینید اون رونق اولیه رو نداره.
سوهانک هستیم و بعید میدونم اینجا به نسبت سعادت آباد کارتون رونق بیش تری داشته.
متوجه نشدم دقیقا کارتون چیه.ولی در کل قدرت خرید مردم اومده پایین چه اون پولدار چه اون سطح متوسط. پس ...
آخه اجاره ها سمت اقدسیه خیلی زیاده
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه