2777
2789

چابهار چجوریه جاش خوبه برای تفریح و یک شب موندن؟

اسکان چادر هم دارن؟ یعنی جایی هست که اگر سوئیت نگرفتیم چادر بزنیم شب رو بمونیم ؟ 

چابهار رو خیلی دوست دارم اما چیز دیگه ای شنیدم ازش . میگن امنیت ندارن و امکانات ندارن و فلان 

اگر کسی چابهار زندگی می‌کنه یا رفته ممنون میشم یه راهنمایی بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهارماه زندگی کردم اونجا هر جی شنیدی درست شنیدی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

من چندبار مسافرت رفتم عالیه سواخلش معرکه است چادر میشه زد امنیتش هم نمیدونم ما تو عید رفتیم که شلوغه و خب خوب بود . قیمتا هم اصلا ارزون نیست. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

عزیزم جایی که بخوای چادر بزنی من دیدم پلیس میذارن برای محافظت از ماشین ها و اینا...

و اینکه تو عید فقط باید از قبل سوییت و هتل بگیری

زابلی ها و زاهدانیا همه تو چابهارن عید

شما دستشویی میخوای بری میبینی پره دارن توش حموم میکنن😐😐😐😐

اصلا نمیرزه بری ها 

بازارشم مثل شهر خودمون بود نه ارزون تر نه گرون تر 

خانمهای خوشگل هیچوقت پرابلم ندارن با من، و نظرشون با من مخالف نیست💅
وای دریاش که خیلی خوبه  بازار خریدش نگم برات  شهر خوبیه  آره میتونی چادر بزنی اما ...

تا قشم میریم چابهار هم گفتیم اگر بشه بریم . چون تو مسیر سوئیت زیاد رزرو کردیم برای شب مون اینجا دیگه بخوایم بریم چادر می‌زنیم البته اگر بذارن

تا قشم میریم چابهار هم گفتیم اگر بشه بریم . چون تو مسیر سوئیت زیاد رزرو کردیم برای شب مون اینجا دیگه ...

از قشم یا همون بندرعباس تا چابهار ۱۲ساعت راهه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

همون قشم و بندر پیشرفته چابهارن

هیچی ندارن جز دریا

جدا ،چادر زدن همین سرویس بهداشتیش سخته‌🤦

اگه توی راهتونه خب برین دلیلش تو شب قشنگه فسفری میشه😁😂

یه شب به بدبختی میشه تحمل کرد

خانمهای خوشگل هیچوقت پرابلم ندارن با من، و نظرشون با من مخالف نیست💅