2777
2789

سلام دوستان من یک ماهه اقدام به بارداری کردم بعد یه هفته مونده به موعد پریودیم رفتم دندونپزشکی یکی از دندونامو کشیدم و الان که موعد پریودیمه هنوز پریود نشدم.نمیدونم باردار هستم یا نه به نطر شما اگه باردار باشم برای جنین خطری داره؟

زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه میتواند زیبا باشد  

نه طوری نمیشه ولی شما که اقدامی باید موقع دندانپزشکی بگی که احتمال داره باردار باشی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه طوری نمیشه ولی شما که اقدامی باید موقع دندانپزشکی بگی که احتمال داره باردار باشی

اخه فکرشو نمیکردم انقدر زود با یه ماه باردار شم گفتم چندماهی زمان میبره وگرنه من از چند ماه قبل کل دندونانو چک کردم و بیشترشو درست کردم فقط همین موند

سلام عکس دندان مضر هست خصوصا زیر دو ماه باعث ناهنجاری ژنتیکی میشه . اگر عکس نباشه مشکل حاد ایجاد نم ...

نه عکس نگرفتم فقط کشیدم ولی الان درد میکنه با وجود اینکه ۷ روز گذشته ننیدونم عفونت کرده یا نه ولی من چون میدونم ممکنه باردار باشم قرص نخوردم فقط با اب نمک دارم میشورم خیلی اذیتم بخدا

ان شاالله مثبت شه چن وقته اقدامی

از بهمن ماه از دوره هفت پریودی شروع کردم تا ۱۸ پریودی یه روز درمیون انجام دادم