2777
2789
عنوان

قرص پردنیزولون ۵ برای خروسک کودک

17202 بازدید | 28 پست

سلام دوستان دیروزبچم ازخواب پاشد نمیتونست نفس بکشه  بی حال شده بود  فورابردیمش دکتر گفت خروسک کرده بهش یه آمپول زدن یه قرص پردینیزولون ۵بهش داد وشربت سیتریزین چند ماه پیشم که بدنش ازالرژی کهیرزده بود یه دکتر دیگه داده بودتو۳ روز خوب شدولی اون نصف قرص بودولی الان براش تجویزکرد هر۸ساعت یکی نمیدونم چیکار کنم یعنی برای بچه ۶ساله ضررنداره اصلا کسی تاحالا واسه خروسک استفاده کرده برابچه

پسرم جان دلم مگرمیشود باشی ومن آرزوی دیگری داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من یک چهارم گفت یادمه بدمش ۳ سالش بود ولی انقدر یچیزایی خوندم درباره اش تو نت ترسیدم یک دفعه دادم ...

چراسرفه میکنه خیلی کم ولی دیروز که حالش بدشداصلا نمیتونست نفس بکشه 

چون قرصش پوکی استخوان میاره دوز کم و تعداد روز. کمی استفاده میشه . ولی برای خروسک خوبه چون التهاب گلو رو کم می‌کنه. دکتر پسر من اینجوری میده دکتر باتجربه و دانایی هم هست . کلا چهار دونه . دفعه اول یکی بخوره بعد سه تای دیگه هر دوازده ساعت نصف قرص . البته برای پسرم ۵۰بود دوزش . 

با فیلم و عکستون کلیپ  می‌سازم براتون 🌷🌹

بحرف دکترش گوش کن من تا حالا بخاطر سرفه شدید ویکیار هم خروسک ۳دوره پردنیزولون دادم 

فوق تخصص ریه کودکان برای ۳روز هر ۸ساعت بدونه تجویز کرده بود براش 

فوق تخصص اسم آلرژی هم هر۱۲ساعت ۲تا تا ۵روز یعنی روزی ۴تا 

اگه دوز مناسب ندی اصلا جواب نمی‌ده دختر من تازه ۴سالش هست 

وخدایی که بشدت کافیست
چون قرصش پوکی استخوان میاره دوز کم و تعداد روز. کمی استفاده میشه . ولی برای خروسک خوبه چون التهاب گل ...

مرسی که گفتین خیالم راحت شد چون دکتر خودش نبود بردم جای دیگه این قرص داد میخواستم بدونم اصلا واسه خروسک تجویز میشه یانه ممنون

بحرف دکترش گوش کن من تا حالا بخاطر سرفه شدید ویکیار هم خروسک ۳دوره پردنیزولون دادم  فوق تخصص ر ...

الان مشکلم اینه این قرص تلخیش وحشتناکه دوتای اول خورد الان که میخوام بهش بدم نمیخوره یعنی باید یه ورق قرص وبخوره تا دوره درمان تکمیل بشه؟؟؟

مرسی که گفتین خیالم راحت شد چون دکتر خودش نبود بردم جای دیگه این قرص داد میخواستم بدونم اصلا واسه خر ...

خواهش میکنم عزیزم . دکتر پسر من هر موقع که حالش بده و اوضاع گلوش خوب نیست  این قرص رو میده به مقدار کم . دقیقا سری آخر خروسکی شده بود .

با فیلم و عکستون کلیپ  می‌سازم براتون 🌷🌹
الان مشکلم اینه این قرص تلخیش وحشتناکه دوتای اول خورد الان که میخوام بهش بدم نمیخوره یعنی باید یه ور ...

بله عزیزم نصفه به هیچ وجه نده چون بیفایده س

من ب دختر خودم اینجوری میدم له میکنم تو آب کم بعد باسرنگ ک حل شد میکشم تو سرنگ میریزم گوشه لپش سریع هم بعدش به چیز شیرین میدم یبارم یکوچولوابمیوه دادم باهاش مجبوره بخوره درجا خوب میشه باهاش بچه ی منم بدش میومد ولی بخاطر شکلات یاشیرینی یا کبک ک بش میدادم میخورد 

وخدایی که بشدت کافیست
بله عزیزم نصفه به هیچ وجه نده چون بیفایده س من ب دختر خودم اینجوری میدم له میکنم تو آب کم بعد باسرن ...

شاید ازخواب بیدارش کردم دادم نخورد ریخت بیرون بدقلقی کرد یبارم اینجوری امتحان میکنم انشالله که هیچ بچه ای مریض نشه همچنین دخترگلتون ممنون از راهنماییت 

بحرف دکترش گوش کن من تا حالا بخاطر سرفه شدید ویکیار هم خروسک ۳دوره پردنیزولون دادم  فوق تخصص ر ...

ببخشید دکترهایی که گفتین فقط اون دارو رو تجویز کردن؟ سرفه هاش دیگه برگشتی نداشت؟

به من یک چهارم گفت یادمه بدمش ۳ سالش بود ولی انقدر یچیزایی خوندم درباره اش تو نت ترسیدم یک دفعه دادم ...

بچه تون خوب شد ؟ قرص رو دادین؟ 

بچه ما هم از همان موقع سرفه داره و حالا هم قطع نشده