2789
عنوان

راز

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 31 پست

عزیزی که میگی دختره رو بدبخت میکنی 

اولا من خودم شوهر دارم بچه دارم از این غلطا نکردم

دوماا مگ من حاملش کردم من گفتم پاشو بیا اینجا با داداش من رابطه داشته باش چه حرفایی میزنی 

هرکسی هندونه میخوره پای لرزش میشینه .من نگمم ب کسی 

داداش من نخاد بگیرتش کسی زورش نمیتونه کنه هرکاریم کرده خودش باید جواب بده بمن و دیگری ربطی نداره .من فقط خاسم با خواهرش درمیون بزارم که مراقب ابجیش باشه دیگ تنها سرقرار نیاد و حتی ب مادرش نگه بالاخره مادر دیوار رو سرش خراب میشه منک غریبه ام دلم بر جفتشون میسوزه خودش عقل شعور نداشته لذتشو برده حالا من باید ترس داشته باشم برعکس بخدا

دیگه خود دختره هم باید به شرایط مالی داداشت که هیچی نداره و شرایط ازدواجم نداره آگاهی داشته باشه وقتی اینکارو کرده دیگه خودش داره با طناب پوسیده خودشو میندازه تو چاه چی باید گفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزی که میگی دختره رو بدبخت میکنی  اولا من خودم شوهر دارم بچه دارم از این غلطا نکردم دوماا م ...

عزیزم بعضی وقتا خریت و سادگی شاخ و دم نداره.چندسال دیگه بدون از کارای قبلش پشیمون میشه.الان فقط بیخودی آبروشو میبری یا قبح اینکارو میریزی براش.بنظرم با خودشون دوتا حرف بزن

بابا اخه اینا دوستن هر روز با هم دعوا دارن من موندم سرچی دعوا میکنن .با این همه گرونی خرج کنیم چار ر ...

خب بوده ک بوده حرفا میزنیدا

با صدنفر دیگه قبل داداش شما هم بوده باشه بازم به شما مربوط نیس حتی به داداشتم مربوط نیس

ایشالا ک دختره گیر شما و افکار شما نیفته 

داداش من از اول قصدش مثل هزارتا پسر دیگ‌دوستی بود. 

خود دختره هم میدونه من خودم چنبار حرف زدم با دختره  گفتم دل نبد تا وقتی مطمن نشدی داداش من نمیتونه فعلا پاپیش بزاره اینجا سختی ک میکش خودتی خودت

بعدش عزیزم داداشم سرکار میره و ی مقدار پس انداز داره 

ولی دیگ ب خرج عروسیو خونه وسیله نمیرسه زورش کسیم ساپورتش نمیکنه .وضع دخترهم اوکی نیس باباش بیچاره نمیتونه جهاز بخره

این دخترای ساده ما خیلی راحت دل میبازن و کل پسرا نیتشون فقط برطرف کردن نیازشون .

هرچقدرم عاشق هم باشن که مطمنم نیسن 

اخه اینطوری ک وضعو بدتر میکنن اخه؟؟؟؟ چون عاشق پسری اون بگ بیا اینم باید بره؟پس حیا و گناه چی اخه ؟!

خدا همه جوونارو به راه راست هدایت کنه

دعواهاشون اووو از ۳سال پیش همین ک‌تازه اشنا شدن همین بوده دختره ب فوتبال دیدن  داداشمم گیر میده ک‌فوتبال نبین با من چت کن سر چیزای مسخره بحث‌میکنن فحشای بد میدن بهم و میگن نشانه عشقمونه خیلی راحتیم باهم فلان 

داداش من از اول قصدش مثل هزارتا پسر دیگ‌دوستی بود.  خود دختره هم میدونه من خودم چنبار حرف زدم ...

مگه شما توخونتون دعوا ندارید اصلا؟بعدشم هرکی یه مدله دیگه منم دوره دوستی هی دعوام میگرفت ولی بعد ازدواج دعوا نداشتیم درحد قیافه گرفتن

برادر شما و اون دختر اینجوری راحتن دوس دارن فوش بدن همه ک کتابی و مودب حرف نمیزنن منو همسرمم گاهی وقتا شوخی طور به هم یچیز میپرونیم

من مثلا خاستم رازمو اینجا بگم که کمک کنید مثل اینک گناه کارم شدم 

بعضیاتون انقدر بد صحبت میکنید انگار فقط پسر مقصر 

دختر تا خودش نخاد پسر هیچ غلطی نمیتونه کنه.کرم از دختر همیشه

اتفاقا افکارم خیلیم خوبه عزیزم. ک یکسال میدونم و صدام درنیومده دلم‌بر‌دختره سوخته وگرنه میخاسم میرفتم ب همه جار میزدم 

هرکسی‌ جای من بود میرفت میگفت و جلوی اتفاقای بدترو میگرفت 

خیلیم متشکرم ازتون 

عزیزم خونه زیر یک سقف فرق میکنه زنو شوهرا با دوستی خیلی فرق داره 

با دعوای چتی اونم دور از هم 

منک بدشونو نمیخام.اتفاقا میخام تکلیف جفتشون مشخص شه انقدر کلافه عصبی بودم گفتم به خواهرش بگم درمیون بزارم ببینم چیکار کنیم فکرامونو بریزم روهم یکاری کنیم 

بخدا خابم نمیاد دیگ

جفتشون دیپلم هستن

من مثلا خاستم رازمو اینجا بگم که کمک کنید مثل اینک گناه کارم شدم  بعضیاتون انقدر بد صحبت میکنی ...

خب دوباره با این حرفتون گفتید ک فقط دختره بده

نمیخواید قبول کنید دوطرف میتونن مقصر باشن🤷

هروقت قبول کردید و یه طرفه به قاضی نرفتید اونوقت میتونید تصمیم بهتر بگیرید

نمیشه چن سال نشون یا عقد باشن که 

بالاخره پدرش اجباری میکنه چمیدونم مشکلات بیشتر میشه 

جاری من رفته بر پسرش یکیو گرفته تازه فهمیده مثل خر تو گا گیره کرده پسره کار نداره پول نداره خونه میخاد بسازه من موندم چ دل خوشی داره با این اوضاع گرونی میگ سال بعد عروسی میگیریم‌

اون یکی جاریم توپ وضعش ۲سالونیم طول کشیدعروشی بگیرن براش خونه ماشینم خریدن بر پسره تازه کل لوازم بژرگم پسره خریدن .پسر همش دستش تو جیب باباش 

ولی پدر من توانایی مالی نداره انقدر

عزیزم خونه زیر یک سقف فرق میکنه زنو شوهرا با دوستی خیلی فرق داره  با دعوای چتی اونم دور از هم& ...

اگه بدون فکر یهو بری به خانوادش بگی ممکنه دختره رو زورکی به کسی بدن یا کتکش بزنن یا حتی از داداش شما حرصشون بگیره و بیان سراغش

اگه میخوای کمک کنی با جفتشون حرف بزن ببین هدفشون ازدواجه برید جلو اگه نیس ک بازم شما بگی جدا بشن گوش نمیدن اگه گوش ندادن حداقل راهای جلوگیری از بارداری رو پیشنهاد بدین😑

پرنسس پاییزی عزیز 

من مگ از برادرم حمایت میکنم شما پیش خودت اینطوری فکر میکنی؟ جفتشون مقصرن منم همینو میگم بچه نیستن جفتشون ۲۶سالشونه هرچقدرم شهوت داشتن میتونسن هزار جور دیگ خالی کنن خودشونو یعنی عقلشون نمیرسید واقعا نزارن کار ب سقط نرسه؟

من با شوهرم عقد بودم پیشنهاد رابطه داد ولی گفتم لذتش ب شب عروسی خدا شاهد صد جور رابطه داشتیم ولی تا زمان عروسیم دختر بودم .گفتم ادمه شاید ب مشکل برخوردیم زبونم لال و هزارتا چیز دیگ اجازه ندادم 

فک میکنی مثلا با جفتشون حرف بزنم چی‌ میگن بمن .انقدر بچه های این دوره زمونه وقیح و پرون اخر میگن ب تو چیه دیگ  والا

بخدا شیطونه میگ خودمو بکشم کنار شوهرم ی اخلاقی‌داره ب مشکل خواهرشم دخالت نمیکنه ریلکس حرصم نمیخوره کاش منم اونطوری بودم بخدا

یسری چن ماه پیش رفتم خونه مامانم کلیدمو از کیفم برداشته بردتش خونه ما من اصلا نفهمیدم . بعد ک‌تلگرام ...

چرا مث عهد بوق فک میکنی... دختر پسر چه فرقی دارن .چیزیکه نباید اتفاق میوفتاد افتاده... قضاوتش نکن .کاری نکن آه اون دختر زندگیتو بگیره. برادرت باید پای کاری که کرده وایسه. مگر اینکه دختره نخوادش

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان