2789
عنوان

راز

428 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها .من متوجه یه قضیه ای راجع به داداشم و دوست دخترش شدم .مامانم گوشی داداشمو چک‌کرده فهمیده دختره رو اورده یه ویلا سمت خودموم باهاش رابطه جنسی داشته و دختره ۱ماهه حامله شده و مجبور شدن با قرص سقطش کردن اونجور ک تو چتاشون مامانم خونده انقدر بهم ریخته شدم یانه

هی خاستم دخالت نکنم دیدم نه اینا دارن گند همه چیو درمیارن. به نظرتون با خواهر دختره درمیون بزارم یانه؟ داداشم اصلا شرایط ازدواج نداره.هیچی نداره.نمیخام الکی الکی زورکی مجبور شیم بریم دختره رو بگیریم .میترسم به خواهرش بگم مجبورمون کنه بریم خاستگاری ابجیش

چیکار کنم بگید نگران داداشم هستم نمیتونم بی خیال شم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
م
0
0%
م
1
100%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی بی انصافی خیلییییییییی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یعنی چی مجبور بشیم دختررو بگیریم؟؟؟؟؟؟؟ وقتی داداش عزیزت چنین کاری کرده حاضر نیست گردن بگیره ؟؟؟؟ اون دختره خراب بوده مگه؟ داداش عزیزت باید پای کاری که کرده وایسه.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

خودشون صلاح خودشون رو میدونن دخالت نکن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بابا اخه اینا دوستن هر روز با هم دعوا دارن من موندم سرچی دعوا میکنن .با این همه گرونی خرج کنیم چار روز دیگ بگن تفاهم نداشتیم.

بعدشم دختره قبل داداش من با یکی‌دیگ‌بوده دیگ چیا بینشون گذشته خدا داند.

من میگم مگ هرکسی بیاد بگ من عاشقتم دوست دارم بیا خودتو دراختیار من بزار باید بیاد.

بابا اخه اینا دوستن هر روز با هم دعوا دارن من موندم سرچی دعوا میکنن .با این همه گرونی خرج کنیم چار ر ...

اگر کاری کنی که اون دختر بدبخت بشه امیدوارم یه روز عین همین سرت بیاد تا بفهمی چه دردیو به اون دختر تحمیل کردی و چه قضاوتی کردی

ب شما مربوط نی خوبه خودتم با دوس پسرت بودی میرفتم لوت میدادن تو جای اون دختر نیسی 

اره بابا معلوم نیست خانوادش چه عذابی بکشن یا دختره طفلک رو چقدر اذیت کنن کم مصیبت تحمل نکرده ک الان اینم بخواد تحمل کنه اگ خیلی نگرانی دست دختره رو بگیر بگو که خبر دارم ببر دکتر زنان جای خواهر خودت نشون بده ببین چیزیش نشده باشه بعدشم اگ تصمیمشون ازدواجه برو یه نشون بزارین تا چن سال دیگ انشالله اگ هم نه که برین یه دکتر خوب پیدا کنین اگ شد پرده بکارت دختره طفلک رو درست کنین این کارا تقاص داره

یسری چن ماه پیش رفتم خونه مامانم کلیدمو از کیفم برداشته بردتش خونه ما من اصلا نفهمیدم . بعد ک‌تلگرامشو حک کردم فهمیدم حال داداشمو گرفتم 

واقعا فرضا رفتیم گرفتیم دختره رو با چه رویی حیایی میخاد تو چشم منو مامانم نگاه کنه .بر پسر عیب نیس  این ابروی دختر ک‌میره

بابا اخه اینا دوستن هر روز با هم دعوا دارن من موندم سرچی دعوا میکنن .با این همه گرونی خرج کنیم چار ر ...

قضاوت نکن اینجوری داداش تو هم باکره نبوده ک بوده

دختر و پسر فرقی ندارن 

شایدم با نفر قبلی اصن رابطه نداشته دل داده واقعا به داداشت و باورش کرده ک اینجوری شده 

فک نکن داداشت ۵ سال بعد هم زن بگیره یکی گیرش میاد ک دست هیشکی بهش نخورده

یسری چن ماه پیش رفتم خونه مامانم کلیدمو از کیفم برداشته بردتش خونه ما من اصلا نفهمیدم . بعد ک‌تلگرام ...

واااا چرا نگاه نکنه هر چی بوده اون موقع شوهرشه دیگ با شوهرش بوده

یسری چن ماه پیش رفتم خونه مامانم کلیدمو از کیفم برداشته بردتش خونه ما من اصلا نفهمیدم . بعد ک‌تلگرام ...

پسر که تنها نمیتونه کاری کنه عزیزم.بعدم شما نمیدونی داداشت چی تو گوشش خونده که اون بنده خدام به اینکار تن داده.شایدم خیلی دوستش داره.یوقت بعدا توبه کرد و اصلاح شد.شما که جای خدا نیستی.تورو خدا قضاوت نکن.سرت میاد خدای نکرده.من تاحالا ندیدم کسی منع چیزی کنه تا سرش نیاد ازین دنیا نمیره.توبه کن و برو با دختره حرف بزن بگو گناه داره اگه واقعا همو میخواین بیایم خواستگاری اگرم نه که ببرش دکتر و بگو رابطه رو کات کنید داداشم بگیر نیست و دستش به دهنش نمیرسه.الان مشکل داداش شماست که شرایط ازدواج نداره اما از دختر مردم سوء استفاده کرده.دعواهاشونم شاید بخاطر همین مسئله سقط و حاملگی بوده که دختره فشار زیادی رو متحمل شده