2777
2789
عنوان

شوهررررررم چرا اینجوری شده

2442 بازدید | 31 پست

دو سال واقعا روابطمون افتضاح شده ولی جدیدا روابط احساسی‌مون عاطفی مون بشدت کم شده مثل پو تا همجنس داریم فقط زن کی می‌کنیم ی روز خوبیم ی روز دعوا تا سه روز قهر وقتی قهریم اصلا نمیتونم کارا وجیزا ک میخام بگم انجام بدم واسه همین ملا از زنذکی افتادیم  جای خوابمون مثلا یکیه ولی سه نفر وسطمون میخابن اصلا حس میکنم غریبه اس اصلا زندگی واسم جذاب نیس افسرده شدم همش به زن شوهرا. اطرافم نگاه میکنم بخدا جاریم بیست ساله زندگی کردن شوهرش همش مواظبش مریض کار نکنه یا ی ساعت تو اتاق با هم باشیم به زنش میگه کجایی تحویل نمیگیری خواهرم زندادشم همه دقت میکنم از من بهترن شاید ده روز حتی ب حرف زن شوهری یا دستمون بهم نخوره از نظر مالی هم ک ساپورت نیستم خسته شدم به همه حسودیم میشه جرات نمیکنم بعش حرفام بزنم همش انکار دعوا داره البته ی سال و نیم معتاد میگه سردیم بخاطر اعتیاد قبل آتیش بود ولی برادر شوهرم معتاد خیلیا دیگه یعنی زناشون اینهمه اذیت میشن نیاز عاطفی شدید دارم خسته شدم ازش چکار کنم واقعا وضعیت درست شه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر اعتیاد زیاد شده

اره و عادی هم شده بدیش اینع

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)