2777
2789
عنوان

هیچکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده

8660 بازدید | 17 پست

بیا بنویسیم مثل درس مثل مشق   

تو کتاب تاریخ فردا

بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم 

زیر بار غم ها و دردا

بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده 

ولی ما میدونیم شب تار آخرش سپیده

جنگ و قهر و تحریم و ستم 

این جهان پلشته 

کی میدونه غیر خودمون

چی به ما گذشته

هیشکی توی تاریخ قد ما 

خون دل نخورده

واسه ی یه ذره زندگی

این همه نمرده

ته همه ی این غما

باز ما سربلندیم

یه روزی میاد که باهم

دوباره بخندیم

بیا بنویسیم مثل درس مثل مشق 

تو کتاب تاریخ فردا

بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم

زیر بار غم ها و دردا

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.shahravamusic.ir/%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%85%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%85/&ved=2ahUKEwiSmZjLiaX9AhUS7KQKHV13AToQFnoECBMQAQ&usg=AOvVaw3-Hgm53gKDSNekwi-hyOje

🚶‍♀️🚬

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲🥲

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

ما هنوز زنده ایم زیر بار غم ها و دردا

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

ما قد خم کرده ایم زیر بار مشکلات این کشور آخه خدااااا کجایییی.بدبختی آزادی بیانم نداریم دهن باز کنیم تعلیق!

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"

افتاده درختی ک ب خود میبالید

از داغ تبر به خاک خود مینالید

گفتم چ کسی ب ریشه ات زد؟گفتا:

آنکس که به زیر سایه ام میخوابی.🥀🥀🥀🖤

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄

ما بازمانده ی نسل هایی هستیم که کلی سختی کشیدن در کل دوران ها ...

و حالا ما سختیای مدرن ترشو میچشیم ...

و همچنان زنده ایم ،نفس میکشیم و تحمل میکنیم ...

یعنی تا کی تحمل میکنیم این همه درد و رنج رو ...؟!؟!

ما قد خم کرده ایم زیر بار مشکلات این کشور آخه خدااااا کجایییی.بدبختی آزادی بیانم نداریم دهن باز کنیم ...

یه موقع های میگم خدا هم پشت ما نیست دیگه کم اوردم از ادمهای کوته فکر اطرافم که مثل کبک سرشون رو داخل برف کردن😠

افتاده درختی ک ب خود میبالید از داغ تبر به خاک خود مینالید گفتم چ کسی ب ریشه ات زد؟گفتا: آنکس که ...

پولتیک انداختینا 

این شعر کاربردی نداره با اوضاع الان مون 

اوناییکه تیشه و تبره دستشونه زیر درخت نمیخابن،،رو پر قو میخابن