بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم وقتی خسته میشم و کلافه میگم بی مادر بمونی انشالله ولی از ته دلم نمیگم و بعدش پشیمون میشم ،همین الان هم بچم چهل دقیقه ست رو پامه هنوز سنگین نخوابیده بزارمش زمین
عزیزاین یه چیزطبیعیه .فقط مادرا میتونن همو درک کنن.من دخترم اینقدر بدعادته موقع خواب که تامرز دیوونگی میرم.دعواش هم میکنم ولی بعدپشیمون میشم.تا باباش بیاد بحث داریم که چراسرش دادزدی.مرد نمیتونه درک کنه یه مادرچقدر میتونه خسته باشع
دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
هیچوقت خودمو سرزنش نمیکنم چون منم آدمم خسته میشم نیاز دارم به آرامش و استراحت تا حالا از این حرفا نزدم ولی دیروز آروم زدم پشتش عذاب وجدان گرفتم ولی واقعا صبر زیاد و حوصله میخاد بچه..
اره شده سخت نگیر سعی کن صبرتو بالا ببری منم تصمیم گرفتم رفتارمو با پسرم بهتر کنم
والا همیشه از خدا میخوام صبرو تحملم بیشتر کنه ولی دیگه واقعا گاهی کلافم میکنه سرش داد نیزنم منی ک قبلا رو تربیت خواهربرادرام عیب میزاشتم الان خودم از پس بچم برنمیام دوس ندارم داد بزنم چون میدونم عصبی بار میاد همین الانم همیشه از سرحرص و عصبانیت جیغ میزنه
پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹