2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دستشون درد نکنه 😂

والا اگه نبودن نمیشد رفت عروسی و تولد و مهمونی 😍😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خوشم میاد محیط شادی داره علاقه زیادی هم دارم به آرایش و لوازم آرایشی شاید چند وقت دیگه برم کلاس ارایشگری 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وجه نداره ولی پول دارن الانم پول مهمه فقططط

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

عزیزم من همیشه به خواهرم میگم آرایشگری شغل کثیفیه 

البته بااحترام به همه آرایشگرا در کنار همه حسن هاش اینکه بخای به صورت مردم یا به موهاشو دست بزنی خیلی چندشه 

در کمال احترام البته

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

خب ارایشگر  باید باشه . مثل خیاط .‌مثل ....

لازمه جامعه است . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حس خاصی ندارم

خوب یا بد بودن آرایشگره که بهت حس خوب یا بد میده و این کاملا به فرد بستگی داره

ولی

حس خودت مهمه نه ما

خودت باید حال کنی باهاش

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

من خوشم نمیاد اصلا.

اصلا به مو و صورت کسی دست بزنم خوشم نمیاد خودمم فقط سالی یبار برای کوتاهی میرم ارایشگاه .‌ اونم زیر موهامو فقط هموار  کنه که دو دقیقه ای بیام بیرون

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
2825
2823
2791
2779
2792