2777
2789
یعنی ویتامین ب خوبه؟؟ 

اره. من یه سال دیگه دوباره تومور داشتم. ایندفعه کوچیک بود در حد چند میلی.دکترم گفت ویتامین ای و ب بخور. دفعه دوم نیاز نشد عمل کنم

راستی قسمت قهوه ای دور نوک سینه رو میبرن برای عمل. بعدها اصلا جاش مشخص نمیشه 

Kiziim

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. من یه سال دیگه دوباره تومور داشتم. ایندفعه کوچیک بود در حد چند میلی.دکترم گفت ویتامین ای و ب بخ ...

اره دکترم همینو گفت، خداکنه جاش مشخص نباشه 

ولی دکتر من گفت ک ویتامین  ای واسه کیسته

آخه درس دارم کلی عقب میوفتم😔

به درست ربطی نداره. فقط وسیله سنگین بلند نکن اصلا. و احتمالا یه هفته نتونی حموم بری اونم اگر دکترت بگه. حموم هم کنی یه کیسه فریز رو محل عمل بکش آب نخوره. 

Kiziim
به درست ربطی نداره. فقط وسیله سنگین بلند نکن اصلا. و احتمالا یه هفته نتونی حموم بری اونم اگر دکترت ب ...

خب من عادت بدی ک دارم اینه ک حتما باید دراز بکشم رو سینه بعد درس بخونم.. بعد چن هفته میتونم رلحت بخوابم؟ 

خب من عادت بدی ک دارم اینه ک حتما باید دراز بکشم رو سینه بعد درس بخونم.. بعد چن هفته میتونم رلحت بخو ...

اوووه اگه اینو بخوای بدونی که تا چند سال جاش درد میکنه.من الان ده سال گذشته از عملم هنوزم اون قسمتو فشار بدم درد داره. در کل جای عمل تا مدتها دستکاری کنی درد داره. یه بالش بذار زیر سینت درس بخون

Kiziim