2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من چیزی راجع بهش نمیدونم ولی ان شاءالله که دردی نداشته باشه زودتر  سلامتیتون رو بدست بیارید

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

من هجده سالم بود انجام دادم. تو سینه چپم بود. ما تو ارثمون سرطان سینه داریم. دو تا از دخترخاله هام از سرطان سینه فوت شدن.برا من خوش خیم بود و دردم موقع عمل خیلی نبود.یه هفته مراقبت بعد عمل داشتم. بی حسی بودم و خودم شاهد عمل بودم خود عمل که خیلی راحت بود. فقط بعد عمل یکم مراقبت داره. نگران نباش اصلا

Kiziim
من هجده سالم بود انجام دادم. تو سینه چپم بود. ما تو ارثمون سرطان سینه داریم. دو تا از دخترخاله هام ا ...

مال من بی حسی نیست بیهوشیه 

ی سوال دیگ اینکه بعد چن روز میتونم راحت کارامو انجام بدم؟ 

ببین تومور شما خوش خیم هست. عمل انجام میدی که فقط تومور رو دربیارن نوعشو تو ازمایشگاه مشخص کنن. راستی بعد از عمل همیشه گوش به زنگ باش چون این تومورها باز دوباره درمیان😐سعی کن غذاهای ادویه دار خیلی مصرف نکنی. نوشایه و غذاهای فست فودی. ویتامین ب هم استفاده کن هم قرصشو هم از طریق خوراکی هایی که ویتامین ب دارن 

Kiziim
مال من بی حسی نیست بیهوشیه  ی سوال دیگ اینکه بعد چن روز میتونم راحت کارامو انجام بدم؟

تا یه مدت دست نزدیک به اون سینت درد داره بالا نمیتونی ببری. دو سه هفته نهایتا. 

سوتین شبا نبند. ویتامین ب و ای مصرف کن

Kiziim