2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا اینجوری شدم

53 بازدید | 1 پست

من قبلا از این آدمایی بودم که همه میگفتن چقدر بیخیالی ، حتی بدترین اتفاق‌ام میوفتاد من دو ساعت بعد بیخیالش میشدم ولی الان چند وقته استرسی شدم حتی تو ساده ترین کارا ، به خودم تلقین میکنم که نمیتونم اینکارو انجام بدم و فلان ، بنظرتون دلیلش چی می‌تونه باشه ؟ 

NoThinG

شاید دلیلش اینه که اونموقع هم بیخیال نبودی. شاید نشون نمیدادی یا شاید صرفا چیزایی که برای بقیه مهمه برای تو بی اهمیته و چیزایی که برای تو مهمه برای بقیه بی اهمیته. اینجوریه که همزمان هم بیخیال شناخته میشی هم استرسی

یک علاقه مند به روانشناسی، به خصوص روانشناسی مرضی، شخصیت شناسی و تحلیل بازی روانی. من مبتلا به Synesthesia هستم. یعنی حروف، اعداد، کلمات و گاهی اشخاص برام رنگ دارن. اگه براتون جالبه می تونم رنگ اسمتون یا خودتون رو بهتون بگم :) لیبرال، فمنیست و فردگرا. اگه نیاز به حرف زدن داری من شنونده ی خوبیم، بعضا (شایدم همیشه) راه حلای خوبیم دارم. شهود حسی 0٪ شهود منطقی ۸۵٪ انسانی خودخواه، تنوع طلب، متعصب، تنبل، منزوی و بسیار سمی.می تونین عکستونو برام بفرستین یا تو تاپیکای عکساتون تگم کنین اگه شخص خودتون بخواد صادقانه در مورد قیافش نظر میدم. هرچقدر هم بقیه بهم بپرن من همون چیزیو به بقیه میدم که نتونستم کسیو پیدا کنم به من بده. اگه قراره بخاطر نظر صادقانه من خودکشی کنین نپرسین ازم مجبور که نیستید